Külföldön tanulnátok? Itt egy különleges ösztöndíj, amelyre pályázhattok

Különleges ösztöndíjra jelentkezhettek, ha ti is valamilyen magyar felsőoktatási intézményben tanultok, és szeretnétek alap- mester- és doktori szintű részképzésben külföldre menni.

Forrás: pixabay.com

Meghirdették Brunei állam ösztöndíjprogramját magyarországi felsőoktatási intézményekben tanuló hallgatók számára, a 2018/2019-es tanévre.

hirdetés
hirdetés

Mit tartalmaz ez az ösztöndíj?

Az ösztöndíj tandíjmentességet, utazási támogatást, havi ösztöndíjat, kollégiumi elszállásolást és biztosítást fedez. Pályázni négy különböző felsőoktatási intézménybe lehet.

Kik pályázhatnak?

Feltétel, hogy az alap- és mesterszakra jelentkezők 18-25 év közöttiek, a posztgraduális képzésekre pályázók kora maximum 35 év legyen (2018. július 31-ig). Ezen felül kötelező az angolnyelv-tudás.

Meddig lehet pályázni?

Pályázati határidő: 2018. február 28., bővebb információkat itt olvashattok angol nyelven.

Havi 240 ezer forintot is kaphattok, ha elnyeritek ezt az ösztöndíjat

Idén is meghirdette a kormány a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjat. Természetesen ahhoz komoly eredmények kellenek, hogy megkapjátok a havi 240 ezer forintos összeget. Itt találjátok a részleteket. A Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjat azok kaphatják meg, akik 35 év alattiak, hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek, olimpiai sportágakban sportolnak, és tanulmányaik ideje alatt esélyük van arra, hogy Európa-bajnoki, világbajnoki vagy olimpiai érmet szereznek.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X