Jó hír az egyetemistáknak: erre az ösztöndíjára még mindig pályázhattok

Ha külföldön végeznétek a szakmai gyakorlatot vagy egy rövid tanulmányúton vennétek részt, a Campus Mundi program egyik ösztöndíjára még mindig pályázhattok.

Forrás: pixabay.com

A pályázati határidőt technikai okok miatt meghosszabbították, így a jelentkezés új határideje 2018. október 14., vasárnap, 23.00 óra.

hirdetés
hirdetés

Milyen ösztöndíjról van szó?

A Campus Mundi program támogatásával a világ szinte bármely pontjára eljuthattok szakmai gyakorlatra vagy egy rövid tanulmányútra.

Mi kell a pályázáshoz?

A munkanyelvből legalább B2 szintű, komplex nyelvtudás és az, hogy felsőoktatási hallgatói jogviszonnyal rendekezzetek.

Mennyi időre és hová lehet utazni?

Mivel rövid tanulmányútról beszélünk, az időtartama legalább 2 nap, legfeljebb pedig 30 nap lehet az utazási napokon kívül.

A Tempus Közalapítvány által meghirdetett pályázattal bármely olyan külföldi intézménybe vagy nemzetközi tudományos konferenciára, szakmai versenyre kiutazhattok, amit a szaktanárotok vagy témavezetőtök jóváhagyott. 

Bővebb információkat a pályázatról itt olvashattok.

Így utazhattok rövid tanulmányútra vagy szakmai versenyre ösztöndíjasként

Ha külföldön végeznétek a szakmai gyakorlatot vagy egy rövid tanulmányútra utaznátok, a Campus Mundi program egyik ösztöndíjára még mindig pályázhattok. A Campus Mundi program támogatásával a világ szinte bármely pontjára eljuthattok szakmai gyakorlatra vagy egy rövid tanulmányútra. Mi kell a pályázáshoz? A munkanyelvből legalább B2 szintű, komplex nyelvtudás és az, hogy felsőoktatási hallgatói jogviszonnyal rendekezzetek.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X