Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Az összes kart a Ludovikára költözteti a Nemzeti Közszolgálati Egyetem

Hosszú távon a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) összes karát a budapesti Ludovika Campusra akarják költöztetni, ennek pontos időpontja azonban még nem ismert, a hadtudományi és a katasztrófavédelmi képzés áthelyezését csak 2017 utánra tervezik - közölte az intézmény rektora.

Forrás: Facebook/Nemzeti Közszolgálati Egyetem

Patyi András elmondta, hogy folyamatosak a fejlesztések a campuson. Eddig nagyjából 10 milliárd forintot költöttek két épületre. Idén 12,5 milliárd forintot, 2017-ben további 12,5 milliárdot, 2018-ban pedig 5 milliárdot fordítanak a Ludovika fejlesztésére, ezzel be tudják fejezni a beruházás első nagy ütemét - tette hozzá. A közszolgálati egyetem se marad ki a jóból: a Testnevelési Egyetem után ők is kaptak egy csomó pénzt

hirdetés
hirdetés

Patyi András arról is beszélt, hogy egy ötéves államtudományi mesterképzést szeretnének elindítani 2017-ben. Azt mondta, hogy ez lehet majd az egyetem egyik "zászlóshajója", amely a közigazgatás számára adna szakembereket.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X