Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

10 jel, ami tuti biztosan megmutatja, közeleg az egyetem vége

Néha már megérint annak a szele, hogy mindjárt itt az egyetem vége?

Eszetekbe jut már, hogy nemsokára vége az egyetemnek és a nagybetűs élet vár rátok az összes nehézséggel? Pánikoltok már ettől? A Buzzfeed összeszedte, miből tudhatjátok egészen biztosan, hogy az utolsó félévben jártok (ha ezt magatoktól nem tudnátok).

hirdetés
hirdetés

A legegyszerűbb beadandó megírásához is hatalmas erőre és még több kávéra van szükségetek. Mintha minden egyre nehezebb lenne.

Máris azon kezdetek el agyalni, hogyan fogjátok visszafizetni a diákhitelt. Mennyi is a kamat és milyen havi törlesztőrészletek vannak?

Egyszer csak azt veszitek észre, hogy teljesen megváltozott a prioritás. Elsős korotokban még az hajtott titeket, hogy minél többet tanuljatok és minél jobb jegyeket szerezzetek. Most már csak éppen át akartok csusszanni.

Elkezdtek visszaszámolni,
hogy még hány nap van hátra a diplomázásig.

Az utolsó félévben sokkal nehezebb lesz felkelni a 11-kor kezdődő órátokra is, míg gólyaként a reggel 8-as előadáson is ott toporogtatok.

A beadandók írása közben 10 percenként megnézitek, hány karakternél tartotok és mennyit kell még leírni.

Olyan régen voltatok már benn az egyetemen, hogy meg kell kérdeznetek, hol is van tulajdonképpen az órátok.

Leültök tanulni és egy fél nap múlva azt veszitek észre, hogy lement a Fargo összes évada, de már ott ólálkodik a lejátszási listán az Amerikai Horror Story is.

Amikor már mindent halogattok,
főleg a szakdolgozatotok megírását.

És amikor a jövőtökön való pánikolás és a szakdolgozat összeollózása mellett egyszer csak rájöttök, hogy végül is készen álltok.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X