Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Különleges járgánnyal rukkolt elő egy amerikai egyetemista

1

A felvételen az látható, ahogy a Massachusetts Institute of Technology egyik hallgatója egy saját maga által épített járgánnyal közlekedik az egyetemi folyosókon. A kisautó a „Chibikart” nevet kapta, és bár első ránézésre túl kicsinek tűnik, egy felnőtt férfi kényelmesen elfér rajta – írja a Huffington Post.

hirdetés
hirdetés

A járgány ötletét állítólag a klasszikus Nintendo-játékban szereplő Mario Kart nevű kisautó adta. Charles Guan egy saját honlapot is létrehozott a járműnek, ahol részletesen ismertette a tervezésének és megépítésének lépéseit. Hajtányokkal robogtak végig BME-s hallgatók a Szabadság hídon – összefoglalónkat itt olvashatod.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (1)

Tóth Norbert

építészmérnök, építészhallgató tag-eket kérem cseréljék le gépészmérnök, villamosmérnök -re, ők építenek ilyen csodálatos járgyányokat, nem az építészek.

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X