Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Az ELTE jogi karának dékánja lehet Hoffmann új helyettese

1

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karának dékánját kérte fel felsőoktatásért felelős helyettes államtitkárnak Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár. Azt egyelőre nem tudni, hogy Király Miklós vállalja-e a feladatot - írja az Origo.

Király Miklós
Király Miklós
Forrás: ajk.elte.hu
hirdetés

Dux László eddigi helyettes államtitkár távozását az erről szóló sajtóhírek megjelenése után csütörtökön ismerte el Hoffmann Rózsa. Az államtitkárság közleménye a helyettes államtitkár távozásának okáról azt írta, hogy Dux László eleve csak arra az időre vállalta a megbízást, míg a parlament elfogadja az új felsőoktatási törvényt.

(x)

Hogyan lehetsz főiskolás, ha nincs 280 pontod?

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Hozzászólások (1)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Felsőoktatás hirdetés

OKJ-s képzés hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X