szerző:
Eduline

Itt a nyár és hamarosan az év vége is, ha ti is szeretnétek olcsón megúszni a hétvégi strandolásokat, akkor itt van pár ötlet a Balaton-parti szabadstrandokra.

Balatonberény - Csicsergő sétányi szabadstrand

A község szabadstrandja közvetlenül a fizetős községi strand mellett, annak keleti szélénél található. A parti településeket összekötő úttól, illetve a balatoni bicikliúttól csak egy parkoló és egy sportpálya választja el.

Balatonfenyves - Központi szabadstrand

Balatonfenyves legnagyobb szabadstrandja a település központi részén működik, a vasútállomástól a partra vezető utca végén jobbra és balra is elnyúlik. A teljes hossza kb. egy kilométer.

Balatonkenesei - Alsóréti szabadstrand

Balatonkenese ingyenes strandját is kipróbálhatjátok, ha arra jártok.

Siófok - Ezüstparti szabadstrand

Siófok dél-nyugati részén, a város központjától mintegy 500 méterre Zamárdi irányába tovább haladva, az Újhelyi strand után megkezdődik egy kb. 2,5 kilométer hosszúságú szabadstrand.

Zamárdi - Keszeg utcai szabadstrand Balaton

A Keszeg utcai szabadstrand a település dél-nyugati sarkán, Szántód határában található.

A balatoni ingyenes strandok listáját itt tudjátok böngészni

Ezekért a filmekért érdemes moziba menni: programajánló a hétvégére

Erre a hétvégére is összeszedtünk pár filmet, amely nemrég jelent meg a mozikban, és érdemes hétvégén kikapcsolódásként megnézni. Solo: E gy Star Wars-történet Deadpool 2 Régóta vártuk, végre eljött, és izgalmas, látványos és kihagyhatatlan Igaz történet alapján Habár nem a héten jött ki, érdemes megnézni, ha úgy van, akár többször is.