15 ezer fiatal utazhatja be Európát a DiscoverEU új uniós kezdeményezéssel, 18 évesek pályázhatnak egy különleges utazási igazolványra.  Tovább »

Itt a nyár és hamarosan az év vége is, ha ti is szeretnétek olcsón megúszni a hétvégi strandolásokat, akkor itt van pár ötlet a Balaton-parti...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

15 ezer fiatal utazhatja be Európát a DiscoverEU új uniós kezdeményezés segítségével - 18 évesek pályázhatnak egy különleges utazási igazolványra.  Tovább »

Szívesen mennétek moziba két vizsga között, de nem tudjátok, milyen filmet néznétek meg?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mintegy száz, többségében könnyűzenei produkció - köztük a belga Lost Frenquencies, a Tankcsapda, a 30Y, a Vad Fruttik és a Punnany Massif koncertje...  Tovább »

Lássuk, miket vetítenek holnaptól a mozikban.  Tovább »

Ha szeretitek a jó pizzákat, de még nem találtátok meg a legjobbat, akkor itt az idő, hogy újabb helyeket próbáljatok ki.  Tovább »

Meguntátok a kolis és/vagy a menzás ételeket, valami finomabbra vágytok?  Tovább »

Instant bolognai, tantárgyfelvétel, a könyvtár a vizsgaidőszak kellős közepén - ezekről alighanem minden egyetemistának és főiskolásnak ugyanaz jut...  Tovább »

Megnyílt és új játékokkal, előadásokkal, bemutatóterekkel és négy tematikus szabadulószobával várja szombattól a látogatókat a Csodák Palotája...  Tovább »

Kíváncsiak vagyunk, hogy szerintetek melyik magyar egyetemen tanítanak a legjobb tanárok.  Tovább »

Március 15-e az egyik legfontosabb magyar emléknap.  Tovább »

Lassan vége a farkasordító hidegnek, úgyhogy nyakatokba vehetitek a várost. Ma három szuper budapesti helyet ajánlunk nektek.  Tovább »

Rossz hír a fiataloknak: CSOK ide, béremelés oda, az elszálló ingatlanárak miatt kinyílt az olló, emberi léptékkel nézve a végtelenségig nyúlik az...  Tovább »

Egy különleges Budapest-kalauzt, egy bestsellert, egy lélektani thrillert és egy olyan könyvet ajánlunk nektek a friss Libri-sikerlistáról, amelynek...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X