szerző:
Eduline

Nincs központi adatlap, mindenhol másképp kell jelentkezni.

©

Számos olvasói kérdést kaptunk arról, hogy pontosan hol lehet eléri az ingyenes idegen nyelvi és informatikai képzések jelentkezési lapját.

Bár valóban a nive.hu szolgál irányadó információkkal, azonban a jelentkezési lapokat a területileg illetékes szakképzési centrumok oldalán találjátok meg. Mindegyik centrum közzétette már oldalán a kis- és középvállalkozások ügyvezetője I. és II. képzéseket.

A Budapesti Komplex Szakképzési Centrum oldalán pédául itt találjátok meg az általános jelentkezési lapot, amit kitöltve a szakképzési centrumnál kell leadnotok. Minden centrum saját jelentkezési lapot tesz közzé a letölthető dokumentumok között. A képzést nyújtó iskolák listáját itt találjátok.

Az ingyenes képzésről az összefoglaló cikkünket itt olvashatjátok.

Így jelentkezhettek az ingyenes OKJ-s képzésekre: minden fontos infó egy helyen

Mikor ingyenes egy OKJ-s képzés? Bármilyen szakmát ingyen megtanulhattok? Vannak rejtett költségek? Ezeknek a kérdéseknek jártunk most utána. Rengeteg levelet kapott az Eduline szerkesztősége, amelyben az ingyenes OKJ-s lehetőségekről érdeklődtetek. Június 12-én lépett hatályba az a rendelkezés, hogy már nem csak egy, hanem két szakképesítés is ingyenes és a korhatárt is eltörölték.A második szakképzésről bővebben itt írtunk.