Tényleg el lehet végezni két OKJ-s képzést teljesen ingyen, államilag támogatott formában?  Tovább »

Negyedével nőtt az ipari OKJ-s képzésekre jelentkezők száma 2017-ben – derül ki a felnőttképzéssel foglalkozó Perfekt Zrt. adataiból.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Sokan kérdeztétek, milyen szakmákkal lehet a leggyorsabban elhelyezkedni.  Tovább »

Tavaly csaknem 30 százalékkal több volt az újonnan regisztrált ápolók száma, mint 2010-ben - derül ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi)...  Tovább »

hirdetés

Míg az egyetemisták és főiskolások után nem jár családi pótlék, addig az érettségi után OKJ-s képzést kezdők szülei megkaphatják a támogatást.  Tovább »

Számos OKJ-s képzést kezdhettek el az érettségi után - de melyek a legnépszerűbbek?  Tovább »

Egészségügyi szakközépiskolákban tanulók részére indít ösztöndíjprogramot a kormány - közölte az egészségügyért felelős államtitkár.  Tovább »

Milyen szakmákkal lehet a legkönnyebben elhelyezkedni Pest megyében? Mutatjuk az idei listát.  Tovább »

Ingyenes megszerezhető szakképzést kerestek? Megmutatjuk, hol érdemes böngészni.  Tovább »

Ha nem vettek fel egyetemre, de határozott elképzelésed van arról, hogy mit szeretnél csinálni, kapóra jöhet egy szakmát adó képzés elvégzése.  Tovább »

Mit történik akkor, ha nem sikerül az egyetemi-főiskolai felvételi? Semmi rossz - legalábbis ez derül ki az eduline olvasóinak hozzászólásaiból.  Tovább »

Számos olyan tevékenység létezik, amelyre csak képesítés birtokában indítható vállalkozás.  Tovább »

Szakképesítésért képzési területenként 32 többletpontot kaphattok, ha a szakképesítésetek megfelel a feltételeknek. De melyek ezek a feltételek?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X