szerző:
Eduline

Ha szeretitek a jó pizzákat, de még nem találtátok meg a legjobbat, akkor itt az idő, hogy újabb helyeket próbáljatok ki. Utánajártunk, bloggerek szerint hol lehet megtalálni Budapest legjobb pizzáit. Három ilyen helyet mutatunk.

A kevésbé ismert, de annál finomabb pizzázók közül választottuk, ahol kipróbálhatjátok Olaszország több különleges ízét is.

IGEN Italia

Nem véletlen, hogy az IGEN a gasztrobloggerek egyik kedvence a kis pizzázó. Búbos kemencében, frissen elkészített vékonytésztás olasz pizzákat kóstolhattok meg, akár egy szelet formájában, akár egész pizzában is.

©

A különleges elkészítés mellett, különleges ízekkel is találkozhattok, hiszen a feltétek között van cukkini, szarvasgomba és krumpli is. Természetesen az árakat ez is befolyásolja, de a hangulatot és az ízeket nem.

Hol?

IGEN Italia

1075 Budapest, Madách Imre út 5.

Bővebb infót Facebook-oldalukon találtok

©

Pizza Me

Ma már több bolttal és házhozszállítással is gazdagodó olasz pizzéria, szintén az ínyencek kedvence. A feltétek változatosak, a tészta vékony, olasz és roppanós szélű. Mivel több helyen is találkozhattok velük, így a Deák téren, a Széll Kálmán téren és a Király utcában is.

Egy szelet 399 forinttól indul, és az igazán ínyenceknek megjegyeznénk, hogy van nutellás feltéttel is.

Hol?

Pizza Me

1061 Budapest, Király u. 20. (Ez az elsőszámú pizzéria)

Bővebb infót az oldalukon találtok

©

Pizzica

Ennek a pizzériának a különlegessége a finom ízek mellett, az, hogy a megszokott szeletek helyett négyszögletes pizzákat adnak. A tészta sem a megszokott vékony, olasz pizza tészta, hanem vastagabb 1-2 cm magasak a szeletek. Itt is függ a pizza ára a feltétektől, így több árkategóriából is választhattok.

Hol?

Pizzica

1065 Budapest, Nagymező utca 21.

Bővebb infót az facebook-oldalukon találtok

Ezek Budapest legjobb hamburgerezői? Három fővárosi hely, amit ki kell próbálni

Meguntátok a kolis és/vagy a menzás ételeket, valami finomabbra vágytok? Utánajártunk, bloggerek szerint hol lehet megtalálni Budapest legjobb hamburgereit. Három ilyen helyet mutatunk. Bamba Marha Burgerbár A Street Kitchen szerint Budapest egyik legjobb hamburgerét lehet megkóstolni a Bamba Marhában (még kóstolás előtt szögezzük le: a név csillagos ötös).