Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Így tanulhattok KRESZ-t teljesen ingyen, otthonról: online tesztek

KRESZ-vizsgára készültök? Ma több olyan online tesztet és felkészítő anyagot ajánlunk, amelyek segítségével otthon is gyakorolhattok.

Forrás: Fazekas István

Többen, akik sikeres vizsgát tettek, esküsznek a szakoe.hu oldalra, ahol KRESZ-teszteken gyakorolhattok. Mivel változott a KRESZ-vizsga, így a legtöbb oldalon találhatóak már nem fedik le azokat a kérdéseket, ugyanakkor gyakorolni még jól tudtok velük. A kreszteszt.info oldalon autós, motoros és mopedes teszteket is találtok. Az autosuli.hu oldalon a tesztek mellett a szabályok részletes magyarázatait is elolvashatjátok, a kreszabc.hu-n pedig a szabályokat találjátok meg, mint egy KRESZ-könyvben.

hirdetés
hirdetés

A kreszteszt.net-en az anyagot szintén témakörönként, gyakorlótesztek formájában találjátok, majd 55, véletlenszerűen kiválasztott kérdésből álló kérdéssorral tesztelhetitek a tudásotokat. Ezen kívül az autósiskolák saját tesztjeivel is gyakorolhattok, például itt és itt. Ínyenceknek ajánljuk: azt is kideríthetitek, hogy átmennétek-e a kaliforniai KRESZ-teszten, ehhez kattintsatok ide.

A jogosítvány megszerzéséről szóló cikkeinket itt találjátok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X