KRESZ-tanfolyamra járók, figyelem: kétszázezer példányban készített figyelemfelhívó szórólapot az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) az új...  Tovább »

Palkovics László oktatási államtitkár újra megismételte korábbi ígéretét: ingyenessé teszik az első KRESZ-vizsgát.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy Pest megyei székhelyű autósiskola oktatója és hat társa ellen indított eljárást a rendőrség, akik közül ketten egész biztosan jól ismerik a...  Tovább »

Ha éppen KRESZ-vizsgára készültök, vagy még csak tervezitek a jogosítvány megszerzését, akkor ez a teszt pont kapóra jön.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Van olyan autós iskola, ahol a diákok alig több mint 6 százaléka tudja sikeresen letenni a jogosítványhoz szükséges elméleti vizsgát.  Tovább »

Újabb 2500 hivatásos gépjárművezetői jogosítvány megszerzését biztosítja ingyen a munkaerő-piaci változások segítése program a pénteken induló...  Tovább »

Nem csak szóbeszéd és ismerősök ajánlásai alapján lehet autósiskolát választani, egészen konkrét adatok állnak rendelkezésre az autósiskolák...  Tovább »

Az elméleti és a gyakorlati képzés díján kívül több mint 42 ezer forintos kiadással kell számolniuk azoknak, akik jogosítványt szereznének - írja a...  Tovább »

Fogynak az oktatók, vidéken különösen súlyos a helyzet.  Tovább »

Háromfordulós KRESZ-versenyt indított a Generali a Biztonságért Alapítvány és a DUE Médiahálózat.  Tovább »

Új szabály lépett életbe januártól.  Tovább »

Már körvonalazódik, milyen lesz az új KRESZ, ha egyszer végre elkészül.  Tovább »

Nem is olyan nehéz a rettegett feladat, ha odafigyelsz pár apróságra.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X