Újabb 2500 hivatásos gépjárművezetői jogosítvány megszerzését biztosítja ingyen a munkaerő-piaci változások segítése program a pénteken induló...  Tovább »

Nem csak szóbeszéd és ismerősök ajánlásai alapján lehet autósiskolát választani, egészen konkrét adatok állnak rendelkezésre az autósiskolák...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az elméleti és a gyakorlati képzés díján kívül több mint 42 ezer forintos kiadással kell számolniuk azoknak, akik jogosítványt szereznének - írja a...  Tovább »

Fogynak az oktatók, vidéken különösen súlyos a helyzet.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Háromfordulós KRESZ-versenyt indított a Generali a Biztonságért Alapítvány és a DUE Médiahálózat.  Tovább »

Új szabály lépett életbe januártól.  Tovább »

Már körvonalazódik, milyen lesz az új KRESZ, ha egyszer végre elkészül.  Tovább »

Nem is olyan nehéz a rettegett feladat, ha odafigyelsz pár apróságra.  Tovább »

Megfontolandó egy új KRESZ megalkotása - erről beszélt a Miniszterelnökséget vezető Lázár János csütörtöki sajtótájékoztatóján.  Tovább »

A jogsiszerzés előtti orvosi vizsgálat egy fontos eleme a színérzékelés tesztje. Te mennyire tudod megkülönböztetni a hasonló színeket?  Tovább »

Aki nem végzi el a 11. osztályt, az nem ülhet volán mögé - szól a kormány ötlete.  Tovább »

A születési dátumhoz igazítaná a vezetői engedélyek érvényességét a kormány egy a kormany.  Tovább »

Változnak a forgalmi vizsga szabályai - de milyen feladatokat kell továbbra is megoldani a vizsgán? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X