Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Így szerezhetsz jogi asszisztensi végzettséget – ingyen

Nagy-Britanniában jogi asszisztensi vagy sportújságírói képzettséget is szerezhetsz anélkül, hogy egy fillért fizetned kellene érte. A Hotcourses.com szerint ezek a legjobb ingyenes tanfolyamok.

1. Jogi asszisztens

A lutoni Pitman Training oktatási központ egyéves ingyenes kurzust kínál a jog iránt érdeklődőknek. A hétfőtől péntekig tartó órákon a jelentkezők elsajátítják az alapvető fogalmakat, majd többek között a családjog, a közlekedésjog és a hagyatéki eljárás menetébe is bepillantást nyernek. Felvételi követelmény nincs, a bizonyítvánnyal ügyvédi irodákban, asszisztensként lehet elhelyezkedni.

hirdetés
hirdetés

2. Pénzügyi-számviteli ügyintéző

A Pitman Training pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyamai szintén ingyenesek, ráadásul mindenki különböző hosszúságú kurzusok közül választhat.

3. Hulladékgazdálkodási szakértő

A Hackney Wick-i képzési központ hulladékgazdálkodási szakértőket képző tanfolyama is egyre népszerűbb. A hathetes kurzuson a jelentkezők a hatékony és környezetbarát hulladékszállítás és -feldolgozás lépéseit sajátíthatják el.

4. Méhész

A londoni Beecome méhészeti kurzusa csak egynapos, a szakma legalapvetőbb szabályait lehet elsajátítani - ingyen.

5. Irodalom

„Olvasd az évszázadot!” – ez a címe a kenti felnőttképzési központ egyik népszerű tanfolyamának. A kurzus szintén egy nap alatt próbál átfogó képet adni a 20. századi irodalom legfontosabb alakjairól, alkotásairól és irányzatairól. Kíváncsi vagy, itthon melyek a legbizarrabb nevű OKJ-s tanfolyamok? Összefoglalónkat itt olvashatod el.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X