A vagy B kategóriás jogosítványt szereznétek, vagy csak szeretnétek felfrissíteni KRESZ-tudásotokat?  Tovább »

KRESZ, gyakorlati vezetés, vizsgadíjak – vajon mennyibe kerül egy jogosítvány megszerzése 2015-ben?  Tovább »

Több tízezer forintot bukhattok, ha nem teszitek le időben a KRESZ-vizsgát vagy a forgalmit.  Tovább »

Mennyi időn belül kell letennetek a forgalmi vizsgát, ha autóvezetői jogosítványt szeretnétek szerezni? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

(x)

A BGF-en találkoznak a fiatal közgazdászok

Idén a Budapesti Gazdasági Főiskola rendezi hazánk legnagyobb felsőoktatási tudományos seregszemléjének, a XXXII.  Tovább »

Hány éves kortól tehettek KRESZ-vizsgát? Mennyi időtök van, ha elsőre nem sikerül? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

A tanfolyam elvégzése után mennyi időn belül kell letennetek a KRESZ-vizsgát? Hogyan változtak a kérdések? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

2015-ben végre szeretnétek megszerezni a jogosítványt? Íme, ezekkel a költségekkel kell számolnotok.  Tovább »

Tényleg el lehet végezni otthonról a jogosítvány megszerzéséhez szükséges elméleti tanfolyamot? Mennyibe kerül az online képzés?  Tovább »

Az elmúlt egy-másfél évben többször változtak a jogosítványszerzés szabályai, ahogy a KRESZ-szabályokon is módosítottak.  Tovább »

A népszerű képzőcentrumokban már beteltek az OKJ-s képzések férőhelyei - írja a Metropol.  Tovább »

Hány órát kell vezetnetek, ha B kategóriás jogosítványt szeretnétek szerezni? A kilométerek száma is meg van szabva?  Tovább »

Az OKJ-s képzések zöme szeptemberben kezdődik, lassan elfogynak a szabad helyek, ezért nem érdemes tovább halogatni a jelentkezést - írja a Metropol.  Tovább »

Sokan nem tudják, hogy az első szakképesítés megszerzése - vagyis az első OKJ-s képzés - mindenkinek ingyenes, attól függetlenül, hogy van-e már...  Tovább »

Már nem csak az autóra és motorra szóló jogosítványhoz végezhetitek el az online KRESZ-tanfolyamot - négy új kategóriában tették elérhetővé a...  Tovább »

Hány órát kell vezetni a jogosítványhoz? Mennyit kell fizetni a gyakorlati vizsgáért? Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X