Sokan nem tudják, hogy az első szakképesítés megszerzése - vagyis az első OKJ-s képzés - mindenkinek ingyenes, attól függetlenül, hogy van-e már...  Tovább »

Már nem csak az autóra és motorra szóló jogosítványhoz végezhetitek el az online KRESZ-tanfolyamot - négy új kategóriában tették elérhetővé a...  Tovább »

Hány órát kell vezetni a jogosítványhoz? Mennyit kell fizetni a gyakorlati vizsgáért? Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.  Tovább »

Kihasználnátok a szabadidőt, és nyáron szereznétek jogosítványt?  Tovább »

Milyen OKJ-s képzések közül válogathatnak azok, akik nem szereztek érettségit? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány éves kortól lehet KRESZ-vizsgát tenni? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Sokan nyárra időzítik a KRESZ-tanfolyam és a gyakorlati képzés elkezdését - de valóban elég két és fél hónap a jogosítvány megszerzéséhez?  Tovább »

Egyre vonzóbbak az OKJ-s képzések, legalábbis a 18 és 25 év közöttiek szívesen választanak OKJ-s tanfolyamot az érettségi után a Perfekt Zrt.  Tovább »

Hogyan változtak a KRESZ-vizsgák szabályai? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mennyibe kerül a jogosítvány? Hány órát kell vezetni a forgalmi vizsga előtt? Mi alapján érdemes autót választani?  Tovább »

Jogosítványt szeretnétek? Ezzel az online programmal nemcsak a KRESZ-t gyakorolhatjátok, de ingyenes tanfolyamot is nyerhettek.  Tovább »

Közel 15 ezren már megszerezték új végzettségüket azok közül, akik a téli közfoglalkoztatás részeként ültek iskolapadba - írja a Magyar Nemzet...  Tovább »

A tavalyi módosítás után újra szigorítottak a jogosítványszerzés szabályain - itt találjátok a részleteket.  Tovább »

Tovább drágulhatnak az OKJ-s képzések, a szeptembertől érvényes új szabályok szerint a felnőttképzők ugyanis nem hajthatják be a teljes képzési...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X