Már egy ideje elérhető az a dokumentum, amely ahhoz kell, hogy visszaigényelhessétek a KRESZ-tanfolyam és a -vizsga díját.  Tovább »

Szívesen tanulnátok szakmát, de nem tudjátok, pontosan hogyan is működik az OKJ-s rendszer?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha szeretnétek fejleszteni a tanulási, akár vizsgázási technikáitokat, a következő kurzusok sokat segíthetnek.  Tovább »

Hol érdemes elkezdeni a keresgélést, ha államilag támogatott formában szeretnétek tanulni egy OKJ-s képzésen? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem minden OKJ-s képzést lehet elkezdeni államilag támogatott formában.  Tovább »

Ha átfogóbban szeretnétek készülni a közelgő érettségire vagy éppen tudjátok, hogy mi az a témakör, ami nehezebben megy, a következő online...  Tovább »

Nem csak itthon van bajban az iskolai művészeti nevelés.  Tovább »

Ha egy kis angol nyelvi korrepetálásra lenne szükségetek, az Eduline online tanfolyamai között kedvetekre válogathattok.  Tovább »

Épphogy elkezdődött a tanév, de már minden az érettségiről szól?  Tovább »

Az elmúlt évek alatt bár nőtt a szoftverfejlesztő képzések iránti érdeklődés, a cégek körében még mindig jóval több programozóra lenne igény.  Tovább »

Idén is a gépkezelői és a gépészipari tanfolyamok a legkeresettebbek – derül ki a felnőttképzéssel foglalkozó Perfekt Zrt. adataiból.  Tovább »

Önállóan tanulnátok progamozást vagy éppen szeretnétek magatokat fejleszteni a témában?  Tovább »

Szeptemberben indítják a Diplomamentő II programot, pénteken az ofa.hu a pályázat felhívását is közölte.  Tovább »

Ma kiderül, hányan kezdik meg idén szeptemberben tanulmányaikat valamelyik felsőoktatási intézményben, hiszen kihirdetik a 2018-as pótfelvételi...  Tovább »

OKJ-s tanfolyamra jelentkeznétek? Tudjátok, hogy hány tanfolyam elvégzése ingyenes és hogy melyiket lehet elvégezni tandíj nélkül?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X