Még van egy kis időtök, ha az érettségire készültök és úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre.  Tovább »

A vizsgaidőszak olyan, mint a főzés, minden hozzávalónak kéznél kell lennie ahhoz, hogy gördülékenyen menjen – véli Lipták-Váradi Julianna, az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tanulnátok valami újat? Fejlesztenétek magatokat?  Tovább »

Mire kell figyelnetek, ha államilag támogatott OKJ-s képzést kerestek, de már van egy OKJ-s szakmátok? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ingyenes, online adattudományi kurzust indított a világ egyik legjobb egyeteme, a Berkeley.  Tovább »

Kihasználnátok a lehetőséget, és állami támogatással végeznétek el két OKJ-s képzést? Érdemes odafigyelni néhány feltételre.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, de úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre?  Tovább »

Érettségire készültök, de úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre?  Tovább »

Vezetni tanulnátok? Hamarosan jön az államilag támogatott KRESZ-tanfolyam és -vizsga a 20 évnél fiatalabbaknak. Kik igényelhetik vissza a vizsgadíjat?  Tovább »

Bírságot kapott több diáktüntető, egyre több szülő menekítené gyerekeit az állami iskolákból, sokak szerint kezelhetetlenek a diákok - ezek voltak a...  Tovább »

Érettségire készültök, de úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre?  Tovább »

Nem minden OKJ-s képzést lehet elkezdeni államilag támogatott formában. Mit kell figyelni a képzési jegyzékben?  Tovább »

Letaszította a trónról az évek óta vezető társadalombiztosítási ügyintéző képzést a bérügyintéző OKJ – derül ki a Perfekt Zrt. toplistájából.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X