Megvan a budapesti Pont Ott Parti helyszíne - és az egyik fellépő

A Rio Budapest lesz az idei fővárosi Pont Ott Parti helyszíne, a programok délután háromtól kezdődnek. Mi már azt is tudjuk, milyen koncert lesz.

Forrás: Túry Gergely

A Facebook-eseményből kiderül, hogy koncertek, sportolási lehetőség és kerekasztal-beszélgetések is lesznek az idei Pont Ott Partin, amelynek a helyszíne a Rio Budapest lesz (1117 Budapest, Hengermalom út 133.) a ponthatárhúzás napján, vagyis július 25-én délután háromtól.

hirdetés
hirdetés

A hivatalos leírásból egyelőre csak az derül ki, hogy Garami Gábor lesz a házigazda, ám a Hősök Facebook-oldalán elérhető koncertnaptárból az is kiderül, hogy ők biztosan fellépnek majd a Pont Ott Partin.

A vidéki egyetemvárosokban is tartanak majd ponthatárváró bulikat, ezekről itt olvashattok:

Megvan az első Pont Ott Parti programja

Lassan kiderül, hol tartanak Pont Ott Partit július 25-én, vagyis a felvételi ponthatárhúzásának napján. A 2018-as felvételi ponthatárhúzását a zalaegerszegiek is egy Pont Ott Partin várhatják. Július 25-én, szerdán 18 órától a várják a felvételizőket Zalaegerszegen, a BGE campusán. A szabadtéri programok között szerepel rodeó bika, élőcsocsó, darts, foci, szumó, söprögető.

Ilyen lesz az idei Pont Ott Parti: megvan a pécsi helyszín

Pécsen is lesz Pont Ott Parti, a Széchenyi téren várhatjátok július 25-én a 2018-as felvételi ponthatárait. A pécsiek a Széchenyi téren várhatják a 2018-as felvételi ponthatárait július 25-én - a ponthatárhúzás után a Club Fashion (Breuer Marcell Sétány 2., Tudásközpont mellett) nevű szórakozóhelyen lesz afterparty.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X