Megvan, mikor hozzák nyilvánosságra a 2018-as felvételi ponthatárokat

December 22-én elindult a 2018-as felsőoktatási felvételi, és az is kiderült, mikor húzzák a ponthatárokat.

Forrás: Fülöp Máté

A 2018-as felvételi ponthatárait várhatóan 2018. júlus 25-én hozzák nyilvánosságra - vagyis ekkor derül ki, felvették-e a jelentkezőket valamelyik megjelölt képzésre.

hirdetés
hirdetés

A felsőoktatási felvételire idén is csak elektronikusan, az e-felvételi felületén lehet jelentkezni, a határidő 2018. február 15.

A 2018-as felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Felvételizők, figyelem! Ilyenek lesznek a központi ponthatárok 2018-ban

December 22-én elindult a 2018-as felvételi, negyvenegy alap- és osztatlan szakon pedig ismét előzetes ponthatárokat húztak meg. Gazdálkodási és menedzsment, nemzetközi tanulmányok, kommunikáció és médiatudomány, általános orvosi - többek között ilyen szakokon állapítottak meg előzetes ponthatárokat.

Felvételi jelentkezés lépésről lépésre - 2018

Online képzés célja: Az Eduline online videós felvételi tájékoztatója végigvezet a 2018-as felsőoktatási felvételi minden fontosabb lépésén a szakválasztástól a ponthatárhúzásig. Segítünk, hogy ne vessz el a jogszabályok útvesztőjében és ne veszíts értékes pluszpontokat a felvételi során. | | Kiemelt képzések , Tanulástámogatás

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X