Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Hány pontot érnél el a matekérettségin? Érettségi-előkészítőnk első része

Matek érettségi feladatsor
Ilyen teszteket oldhattok meg az eduline és a matekmindenkinek.hu közös előkészítőjében. Katt a képre az első tesztért

Ahogy ígértük, elindítjuk az eduline és a matekmindenkinek.hu közös érettségi-előkészítő sorozatát - minden héten közzéteszünk egy-egy tesztet, amellyel begyakorolhatjátok a középszintű matekérettségi első részében található feladattípusokat.

hirdetés

Kattintsatok a tesztre, töltsétek ki, majd nyomjátok meg az értékelés gombot. Nemcsak a helyes válaszokat kapjátok meg, hanem a megoldások magyarázatát is, így átismételhetitek az alapvető ismereteket, definíciókat érintő példákat, és megtudhatjátok, melyek az adott témakörben a leggyakoribb buktatók.

(x)

Hogyan lehetsz főiskolás, ha nincs 280 pontod?

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Felsőoktatás hirdetés

OKJ-s képzés hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X