A Corvinus Egyetem új működési modelljéhez vezető folyamatot az egész magyarországi felsőoktatásra szükséges kiterjeszteni - erről az innovációs és...  Tovább »

Növelni szeretnék a fizetős hallgatók arányát az átalakuló Budapesti Corvinus Egyetemen, és számítanak a külföldi hallgatók számának emelkedésére is...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az ösztöndíjak havi 150-200 ezer forintos hozzájárulással könnyítik meg a brit, német vagy más ország egyetemeit választó diákok életét, de a...  Tovább »

Milyen lehetőségek vannak az oktatásban az állami iskolákon kívül?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mennyit kell fizetni Magyarország legdrágább iskoláiban évente? Mekkora a legnagyobb tandíj? Mutatjuk a három legdrágább iskolát.  Tovább »

A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) az idei évi általános és pótfelvételi eljárás összesítése alapján 13 százalékkal több elsőéves hallgatót vett fel.  Tovább »

Vissza kell fizetni az állami támogatás összegét, ha egy félév után otthagyjátok az egyetemet? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Az Oktatási Jogok Biztosához fordult a HÖOK a BGE által kétszeresére emelt önköltségi díjak miatt.  Tovább »

Utolsó, gyakorlati félévében 115 ezer helyett 230 ezer forint tandíjat kell fizetnie a Budapesti Gazdasági Egyetem legalább 200 hallgatójának.  Tovább »

A diákhitelnek, ami a felsőoktatásban résztvevő hallgatók számára igényelhető kölcsön, van diákhitel1 és diákhitel2 típusa is.  Tovább »

Önköltség, tankönyvek, gólyatábor, albérlet vagy kollégium - mekkora kiadásal jár az egyetemi-főiskolai tanévkezdés? Utánajártunk.  Tovább »

Azok az EU-s diákok, akik 2019 szeptemberétől kezdenék tanulmányaikat, ugyanazzal az éves tandíjjal és állami támogatású diákhitelekkel...  Tovább »

Nagy verseny várható a felvételizők között ezeken a szakokon.  Tovább »

Első, második, harmadik ingyen diploma, ingyenes első tanév, többsávos finanszírozási rendszer – többek között ilyen ígéreteket tesznek az...  Tovább »

A főiskolások és egyetemisták negyede éhezett az előző hónapban az Egyesült Államok 66 felsőoktatási intézményét alapul vevő felmérés szerint -...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X