Hány évfolyamra terjesztették ki az ingyenes tankönyvellátást? Kiknek nem kell fizetniük a tankönyvekért a 2018/2019-es tanévben? Utánajártunk.  Tovább »

Egyeseket elszomorít, másokat megihlet a szeptemberi iskolakezdés.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Van, aki örül a szeptember 1-jének, és van, aki szíve szerint egy-két (három-négy?) hónapot még eltöltött volna otthon.  Tovább »

Minden, amit a 2017/2018-as tanévről tudni kell: mikor lesznek a szünetek, mikor kezdődik az érettségi, és hány napot kell a diákoknak iskolába...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A hatvani tankerületi vezető arra utasította az iskolaigazgatókat, hogy a tanévnyitón a helyi fideszes képviselőnek, államtitkárnak adjanak szót, az...  Tovább »

Nyakunkon a szeptember, viszont ha még nem vettétek meg az iskolakezdésre minden füzetet és tollat, mutatunk pár ötletet, hogyan tehetitek egyedivé...  Tovább »

Holnap hivatalosan is elkezdődik az iskola, még akkor is, ha sokan nem várták.  Tovább »

Ma véget ér a diákoknak a két és fél hónapos nyári vakáció, pénteken megkezdődik a 2017/18-as tanév.  Tovább »

Mindjárt szeptember, a diákok ilyenkor komoly fogadalmakat tesznek, azonban az elképzelés nem mindig találkozik a valósággal.  Tovább »

A tavalyi 64 ezer forint helyett idén átlagosan 54 ezer forintos kiadásra számíthatnak az általános iskolások szülei.  Tovább »

Még öt nap van hátra tanévkezdésig, így ennyi idő áll rendelkezésre, hogy teljesüljön az Ökumenikus Segélyszervezet célkitűzése, amelyhez egymillió...  Tovább »

Szeptemberben kezditek az egyetemet vagy a főiskolát? Elsőévesként nem tudjátok, milyen feladatokkal kell megbirkózni?  Tovább »

Iskolásonként 15 300 forint volt az iskoláztatási költség tavaly a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön közölt összesítése szerint.  Tovább »

Korábban megérkeznek a családokhoz a szeptemberi támogatások: a családi pótlék, a gyermekvédelmi segély (gyes) és a gyermeknevelési támogatás (gyet)...  Tovább »

Évről évre több család kényszerül hitel felvételére az őszi iskolakezdés előtt, az egyetem elkezdése több százezres kiadást is jelenthet.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X