A felsőoktatás ma már egy komoly befektetés a családnak, amit sajnos egyre kevesebben engedhetnek meg maguknak.  Tovább »

Gyanús dolgok egy alapítványi iskola körül.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Finnországban már megkezdődött az új tanév, az ország legjobb tanítónőjének megválasztott Mervi Berg pedig tanácsokat adott a leendő elsősök...  Tovább »

Akár általános iskolába jártok, vagy középiskolások, esetleg egyetemisták vagytok, az iskolakezdés hamarosan mindenkinek eljön.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az idén is több tízezer forintba kerül a tanévkezdés, az áruházak polcai már július végén roskadásig megteltek taneszközökkel.  Tovább »

Az egy hét múlva kezdődő török tanév előtt 40 ezer tanárt függesztett fel Törökország.  Tovább »

Az óvodától az általános és középiskolákon át az egyetemekig szeptember 1-én elstartol a tanév. Ezekre a dátumokra lesz érdemes a legjobban figyelni.  Tovább »

Hagyományosan szörnyen unalmas volt a VII. sorszámmal is jelzett kormányzati tanévnyitő az érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnáziumban.  Tovább »

Szeptemberben az oktatás kezdetének és befejezésének időszakában rendőrök és polgárőrök segítik a közlekedést azoknak az iskoláknak a környékén...  Tovább »

Most jelentették be, hányan kezdik el a tanévet jövő csütörtökön.  Tovább »

A legtöbb felmérés az egyre több ingyenes tankönyv miatt 15 ezer forint körülre teszi a tanévkezdés minimális költségeit.  Tovább »

Továbbra is jelentős anyagi terhet jelent a családok számára az iskolakezdés, mivel átlagosan mintegy 84 ezer forintos kiadásra számítanak ősszel...  Tovább »

Továbbra sem készíttette el a kormány a szakgimnáziumok szakmai és közismereti óratervét, de ha meg is érkezik, a helyi óratervekre nem lesz idő...  Tovább »

A legtöbben már augusztus elején elkezdik a szükséges eszközök beszerzését.  Tovább »

13 millió tankönyv kiszállítását kezdte meg a Kello, diákmunkásokat is alkalmazni kellett. Azt viszont nem tudni, hogy mit kell megtanulni belőle.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X