Több mint 30 millió forint gyűlt össze az Ökumenikus Segélyszervezet iskolakezdést adománygyűjtő akcióján - közölte a segélyszervezet.  Tovább »

Szeptember elején a büntetés-végrehajtási intézetek tantermeiben is megszólalt a 2018/2019-es tanév első csengetése.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hát ez is eljött, elkezdődött az újabb tanév. Tudjuk, milyen visszaülni két és fél hónap pihenés után az iskolapadba.  Tovább »

Meddig fogadják el az üzletek az iskolakezdési támogatásként kapott utalványokat? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés

Az iskolakezdés, a teljesítménycentrikusság, a kortársaknak és az otthoni elvárásoknak való megfelelés – egyebek mellett ezek is hozzájárulnak...  Tovább »

Hamarosan itt az iskolakezdés, valóban nem lesz más ez az év sem a pedagógusoknak?  Tovább »

A béren kívüli juttatások egyik eleme az iskolakezdési támogatás.  Tovább »

Néhány nappal a tanév megkezdése előtt majdnem ezer tanári álláshirdetés található a közigazgatási állásportálon, a Közigálláson.  Tovább »

Összesen 4,7 millió euró értékben vásárolhatnak füzeteket, ceruzákat, vonalzókat és más tanszereket a bécsi általános iskolák, a szülőknek így...  Tovább »

Felkészültek a boltok az iskolakezdésre, az iskolaszerek közül a legfontosabb a jó iskolatáska kiválasztása - olvasható a Magyar Hírlap szerdai...  Tovább »

Az Erzsébet-utalvánnyal, a lakhatási támogatással és sok más cafeteriaelemmel együtt az iskolakezdési támogatás is a jövő évi költségvetés...  Tovább »

Mikor kapják meg a szülők a szeptemberi családi pótlékot? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Akár általános iskolába jártok, vagy középiskolások, esetleg egyetemisták vagytok, az iskolakezdés hamarosan mindenkinek eljön.  Tovább »

Vészesesen közeledik a szeptember 1-je és a tanévkezdés - mi az, amit a tanárok titkolnak a diákok elől?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X