Közoktatás Eduline

Tanárok figyelem! Több tízezren tölthetik fel a portfóliójukat

Elolvasom

Megnyílt az elektronikus felület, ahová 2016. november 25-ig kell feltölteniük portfóliójukat/pályázatukat azoknak a pedagógusoknak, akik szerepelnek az oktatásért felelős miniszter által kiadott 2017. évi minősítési tervben Pedagógus I. vagy Pedagógus II. fokozatot, valamint Mesterpedagógus vagy Kutatótanár fokozatot megcélzó minősítésben.

Felsőoktatás Eduline

Sokan már a diplomaszerzés előtt megbánják, hogy tanárnak álltak

Elolvasom

A tanári pályát még azt ezt választók is hátrébb rangsorolják más foglalkozásoknál, karrierlehetőség helyett a háziasszonyi motivációk vezérlik őket. A hallgatók szerint a pályaalkalmassági nem szűri ki azokat, akik nem lesznek megfelelőek a szakmára. Sokan már a diplomaszerzés előtt megbánják, hogy a tanári pályát választották.

Közoktatás eduline/mti

Itt a magyarázat? Ezért buknak januártól több ezer forintot a tanárok

Elolvasom

A pedagógusok 2013-ban 50 százalékos béremelést kaptak, és akkor arról is döntöttek, hogy egy életpályamodellt vezetnek be az ágazatban. A minimálbérnek nem itt, hanem a versenyszektorban kell egyfajta igazodási pontként szolgálnia, ezért nem támogatják azt, hogy a pedagógusok fizetését a legkisebb bérhez kössék – írta a hirado.hu nemzetgazdasági miniszternek az M1 Ma reggel című műsorában és a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában elhangzott keddi nyilatkozataira hivatkozva.

1
4 5 6 7 8
12