A gyakornok pályakezdő és az öt éve dolgozó között nem sok különbség lesz - mondta a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke a főiskolai végzettségű...  Tovább »

A 420 ezer forint vagy az alatti alapfizetéssel rendelkező pedagógusok magasabb túlóradíjat kapnak, mint eddig - így reagált a Klebelsberg Központ a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A floridai törvényhozás szerdán megszavazott egy olyan törvényt, amely korlátozza a katonai jellegű fegyverek viselésének jogát, de lehetővé teszi...  Tovább »

Az idősebb pedagógusok számára hátrányos megállapodásokat akarnak kötni a tankerületi központok - írja Facebook-oldalán a PDSZ.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

"Unokáim, testvéreim unokái, szomszédgyerekek és tanítványok egytől egyig arról számolnak be, hogy a tanárnéni/bácsi minősülős órája színpadi...  Tovább »

Magához vette fegyverét és elbarikádozta magát tantermében a georgiai Dalton gimnázium egyik népszerű tanára.  Tovább »

Jövőre 35 ezer pedagógus vehet részt a minősítési eljárásban, az emberi erőforrások miniszterének szerdán közzétett határozata tartalmazza a...  Tovább »

Az állami és önkormányzati intézményekben dolgoznak a legkisebb arányban fiatal, 40 év alatti pedagógusok.  Tovább »

Hány pedagógus dolgozik az általános iskolákban, a középiskolákban és az óvodákban?  Tovább »

0,27 - a Klebelsberg Központ szakmai elnökhelyettese szerint átlagosan ennyi túlóra jut egy teljes állásban dolgozó pedagógusra.  Tovább »

Az utóbbi időben egyre több olyan eset lát napvilágot, amikor pedagógust bántalmaz a diákja.  Tovább »

Csoportot hozott létre a diákbántalmazásról elhíresült hetesi iskola tantestületének egy része: erőszakmentes oktatást szeretnének, nem akarják...  Tovább »

Osztályozzák le a munkáját - erre kérte tanítványait a vépi mezőgazdasági iskola pedagógusa.  Tovább »

Sem az iskola, sem a hivatal nem szankcionálta annak a pedagógusnak a nyilatkozatát, aki az RTL híradójának beszélt iskolája szégyenfaláról -...  Tovább »

A pedagógusoknak sem tilthatja meg az iskolafenntartó azt, hogy általános szakmai kérdésekben vagy szakpolitikai témákban nyilatkozzanak - hívja fel...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X