Tömegesen mondtak fel a dolgozók nyáron a Budapest IX. kerületi Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnáziumban - írja a 168 Óra.  Tovább »

Az oktatási kormányzat szerint sem a tanulók, sem pedig a tanárok nincsenek agyonterhelve a magyar iskolákban, ám az érintettek pont az ellenkezőjét...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Aláírásgyűjtésbe kezd a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a közoktatásban dolgozók körében – többek között azt szeretnék elérni, hogy a...  Tovább »

Mert a tanárokat sem csak a tanítás, a dolgozatok, az érettségi és a notórius lógósok érdeklik.  Tovább »

hirdetés

Elérhetetlenné vált az Alternatíva Németországnak (AfD) nevű jobboldali német ellenzéki párt egy széles körben felháborodással fogadott...  Tovább »

A 444.hu számolt be a német AfD párt kezdeményezéséről.  Tovább »

Akciósorozatot indít a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ), közleményükben azt írják, a ki nem fizetett túlmunkák miatt bírósági...  Tovább »

„Az idegennyelvi stratégia a következő hetekben a kormány elé kerül" - mondta az InfoRádiónak Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős helyettes...  Tovább »

Hány pedagógus dolgozik a magyarországi óvodákban, általános iskolákban és középiskolákban?  Tovább »

Azoknak a pedagógusoknak, akik jelentkeztek a 2019-as minősítési eljárásra, portfóliót kell készíteniük. De mi a határidő? Mutatjuk.  Tovább »

A férfi az egyik fővárosi gimnáziumban és a Budapesti Honvéd utánpótlását adó Magyar Futball Akadémián is tanított.  Tovább »

A magyarok idegennyelv-tudásának fejlesztését célozza meg a kormány - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium, amely azt írta...  Tovább »

Nyílt levelet írtak a Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kar dékánjának a kar drámapedagógus hallgatói, akik szerint az...  Tovább »

Az oktatási államtitkár a rendszerváltás óta eltelt 28 év legnagyobb pedagógusbér-emeléséről beszél, míg az Eduline-nak nyilatkozó tanárok és...  Tovább »

Az elmúlt években a kormány a rendszerváltás óta a legnagyobb pedagógusbér-emelést hajtotta végre - hangoztatta Bódis József oktatási államtitkár...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X