2019-ben is az 101 500 forintos vetítési alap határozza majd meg a pedagógusok bérét, hiába kéri évek óta a szakszervezetek, hogy vagy emeljenek a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hatalmas meglepetéssel fogadták diákjai a brazil énektanárt.  Tovább »

Válaszolt a molesztálással gyanúsított hitoktatót alkalmazó székesfehérvári egyházmegye a kérdésekre.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

November 25-ig kell elkészíteniük portfóliójukat azoknak a pedagógusoknak, akik jelentkeztek a 2019-es minősítési eljárásra.  Tovább »

Továbbra sem nyilatkozik az iskola a tatabányai hitoktatóról, aki a gyanú szerint az egyik tanórán fajtalankodásra akart kényszeríteni egy 9 és egy...  Tovább »

Előzetesben van az a tatabányai hitoktató tanár, aki a gyanú szerint két kislánnyal akart fajtalankodni.  Tovább »

Spórolásra játszik az állami iskolákat fenntartó Klebelsberg Központ a tantárgyfelosztáshoz kiküldött útmutatóval a Pedagógusok Demokratikus...  Tovább »

Részegen tombolt, négy fiú diákot pedig bántalmazott is egy tanár az egyik Veszprém megyei középiskolai osztály kirándulásán.  Tovább »

Elbocsátottak egy 26 éves orosz általános iskolai tanárnőt az omszki 7-es számú általános iskolából.  Tovább »

"Amikor azt hallod, hogy valaki a nyugdíjba vonulásakor ajándékot kap az önkormányzattól, akkor sok mindenre gondolsz.  Tovább »

Megható videó készült egy nyugdíjba vonuló tanárnőről, akitől első osztálya búcsúztatott.  Tovább »

A felsőfokú képzéseknél a tavalyi 2,2 után a most záruló tanévben 1,6 százalékkal csökkent a hallgatói létszám, miközben az oktatók száma 3...  Tovább »

Felgyorsítják a szakközépiskola-szakgimnázium fejlesztési programot, az intézmények infrastruktúrája valóban elavult - jelentette ki Palkovics...  Tovább »

A kezdő oktatók fizetésének emelését, arányosabb bértábla kialakítását kéri a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete, amely szerint a kormány még...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X