Milyen eredményt kell elérni az emelt szintű érettségin ahhoz, hogy az egyetemi-főiskolai felvételin többletpontot kapjatok érte?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hiába jó a száma a bizonyítványnak, és hiába kapcsolódik az adott alap- vagy osztatlan képzéshez, vannak olyan képzési területek, amelyeken nem...  Tovább »

Milyenek az idei a minimumponthatárok? Milyen szakokon állapítottak meg előzetes ponthatárokat?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha van OKJ-s végzettségetek, valószínűleg többletpontot kaptok érte az egyetemi felvételin.  Tovább »

Frissítették a szakokat és érettségi vizsgatárgyakat, illetve a többletpontokat tartalmazó dokumentumot.  Tovább »

Milyen eredményt kell elérni az emelt szintű érettségin ahhoz, hogy az egyetemi-főiskolai felvételin többletpontot kapjatok érte?  Tovább »

Hány többletpontot érnek a 2018-as felsőoktatási felvételin a versenyeredmények? Pontszámítási szabályokról szóló cikksorozatunk legújabb része.  Tovább »

Mesterképzésre jelentkeztek, de nem tudjátok, hogyan kaphattok pluszpontokat a felvételin? Minden szabályt az egyetemek határoznak meg? Itt a válasz.  Tovább »

Ha felvételiztek, akkor fontos tudnotok, hogy miért, mennyi többletpontot kaphattok.  Tovább »

Kik jogosultak a felvételin hátrányos helyzet miatt többletpontra, és ez hány pontot jelent a felvételizőknek? Itt a válasz:  Tovább »

Hány pont jár az egyetemi-főiskolai felvételin az OKJ-s szakképesítésért? Felvételizők, figyelem, fontos kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Kik kaphatnak többletpontokat esélyegyenlőség jogcímén, és hány pluszponttal számolhatnak a felvételizők?  Tovább »

Hamarosan elindul a felvételi előtti nagy pontszámítási hajsza, de pontosan hány többletpont jár a felsőoktatási szakképzések után a felvételinél?  Tovább »

Mutatjuk, milyen sporteredmények után kaphattok többletpontot a 2018-as felvételin. Érdemes utánanézni, hogy jogosultak vagytok-e ilyen pluszpontokra.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X