Arra voltunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület. Íme, a szavazás eredménye.  Tovább »

Szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület? Vezet a Semmelweis Egyetem, második az Óbudai Egyetem. Szavazzatok ti is!  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szerdán indult a szavazásunk: arra vagyunk kíváncsiak, szerintetek melyik a legszebb magyar vers.  Tovább »

Szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület? Az előző kört a Budapesti Gazdasági Egyetem épülete nyerte. Szavazzatok!  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ma van a költészet világnapja: kíváncsiak vagyunk, hogy szerintetek melyik a legszebb magyar vers.  Tovább »

Decemberben megkérdeztünk titeket, szerintetek melyik Budapest legszebb egyetemi épülete.  Tovább »

Egy nappal a szavazás lezárása előtt vezet a Budapesti Gazdasági Egyetem, második helyen a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, harmadik pedig még...  Tovább »

Budapest legszebb egyetemi épületét keressük, a szavazás jelenlegi állása alapján továbbra is a Budapesti Gazdasági Egyetem vezet.  Tovább »

A legszebb budapesti egyetemi épületet keressük: arra kértünk titeket hétfőn, áruljátok el, szerintetek melyik a legszebb fővárosi campus.  Tovább »

Szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület? Az egykori Fővámpalota, amelyben ma a Budapesti Corvinus Egyetem működik?  Tovább »

Tegnap éjfélkor lezárult a legszebb vidéki egyetemváros szavazás, több mint 21 000 ember szavazott az eltelt egy hét alatt, a győztes pedig hamar...  Tovább »

Még mindig lehet szavazni a legszebb vidéki egyetemvárosra, jelen pillanatban Szeged vezeti a listát, Miskolc a második és Debrecen áll a dobogó...  Tovább »

Magyarország legszebb egyetemvárosát keressük, a szombat reggel 8 órai állása alapján Szeged vezet.  Tovább »

Budapesten tanul a legtöbb hallgató, pedig a vidéki egyetemvárosok is rengeteg lehetőséget tartogatnak.  Tovább »

Kíváncsiak vagyunk, hogy szerintetek melyik magyar egyetemen tanítanak a legjobb tanárok.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X