Decemberben megkérdeztünk titeket, szerintetek melyik Budapest legszebb egyetemi épülete.  Tovább »

Egy nappal a szavazás lezárása előtt vezet a Budapesti Gazdasági Egyetem, második helyen a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, harmadik pedig még...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Budapest legszebb egyetemi épületét keressük, a szavazás jelenlegi állása alapján továbbra is a Budapesti Gazdasági Egyetem vezet.  Tovább »

A legszebb budapesti egyetemi épületet keressük: arra kértünk titeket hétfőn, áruljátok el, szerintetek melyik a legszebb fővárosi campus.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület? Az egykori Fővámpalota, amelyben ma a Budapesti Corvinus Egyetem működik?  Tovább »

Tegnap éjfélkor lezárult a legszebb vidéki egyetemváros szavazás, több mint 21 000 ember szavazott az eltelt egy hét alatt, a győztes pedig hamar...  Tovább »

Még mindig lehet szavazni a legszebb vidéki egyetemvárosra, jelen pillanatban Szeged vezeti a listát, Miskolc a második és Debrecen áll a dobogó...  Tovább »

Magyarország legszebb egyetemvárosát keressük, a szombat reggel 8 órai állása alapján Szeged vezet.  Tovább »

Budapesten tanul a legtöbb hallgató, pedig a vidéki egyetemvárosok is rengeteg lehetőséget tartogatnak.  Tovább »

Kíváncsiak vagyunk, hogy szerintetek melyik magyar egyetemen tanítanak a legjobb tanárok.  Tovább »

Ma este minden kiderül és megtudhatjátok, hogy kit melyik egyetem, mely képzésére vettek fel, de addig is tegyétek le a voksotokat ti is ebben a...  Tovább »

Nyáron egymást érik a fesztiválok - némelyik huszonöt éves és egész Európában ismert, más fesztiválok egészen családiasak. Ti melyikre szavaznátok?  Tovább »

Szépségverseny ide vagy oda, idén is vannak olyan tablók, amik a különlegességükkel és extravagáns megjelenésükkel vívták ki a szavazók elismerését.  Tovább »

Elindult a nagy verseny: idén is Facebookon keresik az országban az év legjobb tablóját. A játék 2017. május 22. és 2017. június 30. között zajlik.  Tovább »

Megszületett az eredmény: két külön szavazás alapján a Szegedi Tudományegyetem és a Miskolci Egyetem kampusza a legszebb a hazai kampuszok közül.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X