Elindult a nagy verseny: idén is Facebookon keresik az országban az év legjobb tablóját. A játék 2017. május 22. és 2017. június 30. között zajlik.  Tovább »

Megszületett az eredmény: két külön szavazás alapján a Szegedi Tudományegyetem és a Miskolci Egyetem kampusza a legszebb a hazai kampuszok közül.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Péntek éjfélig szavazhattok a legszebb magyar egyetemi campusra - egyelőre az Eszterházy Károly Egyetem vezet.  Tovább »

Átnevezik a Pallasz Athéné Egyetemet, kellemetlen meglepetés érheti a pedagógusokat szeptemberben, lőtereket hozhatnak létre az iskolákban - csak...  Tovább »

hirdetés

Már nem a Debreceni Egyetem, hanem a Szegedi Tudományegyetem vezeti a szavazást - most ti mondhatjátok meg, szerintetek melyik magyarországi campus...  Tovább »

Ti miket és mennyit olvastok a nyáron? Szavazzatok!  Tovább »

Belehúztak a Szent István Egyetem hallgatói, de a legtöbben még mindig a Debreceni Egyetem campusát tartják a legszebbnek.  Tovább »

Szavazz arról, milyen volt a földrajzérettségi!  Tovább »

Az angolérettségit tartottátok eddig a legnehezebbnek, de a mai feladatlap képében kihívója akadt.  Tovább »

Ma is ítélnek az érettségizők.  Tovább »

Az emelt szinttől sem vagytok elragadtatva, de a középszint a legtöbbeteket kiakasztotta.  Tovább »

Ismét eldől a megosztó kérdés. Mondj te is ítéletet!  Tovább »

Arra kértünk titeket, szavazzatok arról, milyen volt a mai közép- és emelt szintű töriérettségi.  Tovább »

Most minden eldől. Milyennek találtad a mai matekérettségit?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X