A gyerekek nagyon korán, akár már ötévesen érzelmi különbséget tudnak tenni a pénz elköltése és megtakarítása között - állapították meg a Michigani...  Tovább »

A felnőtté válás azt jelenti, hogy aolyan dolgokat hiányolsz az életedből, amiket korábban ki nem állhattál.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az egyetemi élet nem a legolcsóbb mulatság sem a diákoknak, sem a családoknak, ezért érdemes néha egy kicsit spórolni.  Tovább »

Akár általános iskolába jártok, vagy középiskolások, esetleg egyetemisták vagytok, az iskolakezdés hamarosan mindenkinek eljön.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem csak a fővárosban és a vidéki nagyvárosokban lehet olcsón strandolni. Az idei évben is vannak strandok, ahol ingyen mártózhattok meg a Balatonban.  Tovább »

Ha már nem tudtok mihez kezdeni a nagy hőségben, akkor van egy ötletünk: irány a strand, ezt a meleget úgy is csak egy vízpart mellett lehet kibírni.  Tovább »

Érdemes utánaszámolni a MÁV kedvezményének.  Tovább »

Idén is megszületett a lista, melyben a budapesti strandok versenyeztek a szezon legolcsóbb strandja címért.  Tovább »

Ha szeretnéd olcsón megúszni a nyarat, de nem akarsz kimaradni a jóból, akkor itt megtalálod az összes jó, és egyben pénztárcabarát programot.  Tovább »

Bár az idei félévnek hamarosan vége, a most felvételizők valószínűleg már előre gondolkoznak azon: mégis hogy fognak megélni egyetem mellett?  Tovább »

Az Útajövőbe oldal spórolási tippjei összegzik, hogyan lehetséges ugyan annyi pénzből jobban kijönni a hónapban. Érdemes elolvasni!  Tovább »

Az egyetemi évei - ha van szülői támogatás és ösztöndíj, ha nincs - senkinek sem jelentik az anyagi jólét csúcsát.  Tovább »

A pénztárca üres, az ösztöndíj még arrébb van, és valahogy most még jobban fizető diákmunkát sem találtok?  Tovább »

Hogyan spórolhattok meg több ezer forint havonta a vonatjegyen vagy a jegyzeteken?  Tovább »

Valahogy minden év leghosszabbnak tűnő hónapja a január és a február - a karácsonyi költekezés után a pénztárca üres, az első ösztöndíj még arrébb...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X