A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) az idei évi általános és pótfelvételi eljárás összesítése alapján 13 százalékkal több elsőéves hallgatót vett fel.  Tovább »

Tavalyhoz képest mintegy negyven százalékkal több, összesen 85 hallgatót vettek fel a pótfelvételin a Kaposvári Egyetemre.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Országosan a legtöbb, mintegy ötszáz hallgató került be a Debreceni Egyetemre az idei pótfelvételi eljárásban.  Tovább »

Összesen 369 diákot vettek fel az Eötvös Loránd Tudományegyetemre a pótfelvételin az augusztus 24-én nyilvánosságra hozott ponthatárok alapján.  Tovább »

hirdetés

Bekerültetek a pótfelvételin valamelyik egyetemre vagy főiskolára? Mikor érkeznek az információk a beiratkozásról és az egyéb tudnivalókról?  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a felsőoktatási pótfelvételi ponthatárokat. A 7840 pótfelvételiző közül 5445-en kezdhetik meg tanulmányaikat szeptemberben.  Tovább »

A 2018-as pótfelvételin is húztak extrém magas ponthatárokat.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2018-as pótfelvételi ponthatárait: voltak olyan alapszakok, amelyekre közepes érettségivel is be lehetett kerülni, a...  Tovább »

Ma hozzák nyilvánosságra a 2018-as pótfelvételi ponthatárait - eldől, ki került be a megjelölt egyetemre, főiskolára.  Tovább »

Ma kiderül, hányan kezdik meg idén szeptemberben tanulmányaikat valamelyik felsőoktatási intézményben, hiszen kihirdetik a 2018-as pótfelvételi...  Tovább »

Jelentkeztetek a pótfelvételire, és olyan szakot jelöltetek meg, amely alkalmassági, gyakorlati vagy felvételi vizsgát ír elő?  Tovább »

Pontosan mikor tudják meg a pótfelvételizők, bekerültek-e a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára?  Tovább »

Lezárult a 2018-as pótfelvételi jelentkezési időszaka, a ponthatárokat augusztus 24-én hozzák majd nyilvánosságra.  Tovább »

Jelentkeztetek a pótfelvételire, és olyan szakot jelöltetek meg, amely alkalmassági, gyakorlati vagy felvételi vizsgát ír elő?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X