Milyen átlagbérre számíthatnak a gazdasági szakokat végzett diplomások?  Tovább »

Milyen átlagbérre számíthatnak a műszaki szakokat végzett diplomások?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Interaktív pályaválasztási kiállítást rendez a fővárosi kormányhivatal jövő kedden és szerdán a Hungexpón, ahol a fiatalok több mint száz szakmát...  Tovább »

A fiatalok 80 százaléka nem jut megfelelő tanácsokhoz általános iskolában, mielőtt középiskolát választana.  Tovább »

hirdetés

Nagyon messze vagyunk a társadalmi egyenlőségtől.  Tovább »

A vidéki fiatalok nagyobb eséllyel választják az emberközpontú szakmákat, mint a budapesti középiskolai diákok – derül ki a Budapesti Metropolitan...  Tovább »

Minden ötödik brit egyetemi hallgató úgy érzi, hogy nem jól választotta meg az egyetemet, ahol tanul, és ha kapna egy második esélyt, máshová járna...  Tovább »

Tavaly év végén startolt el a MySchool csatorna, hogy ellensúlyozzák az iskola végén járó, vagy onnan kikerült fiatalok tapasztalatbeli...  Tovább »

Ha még nem tudod, hogy milyen szakon lenne érdemes továbbtanulnod, egy pályaválasztási teszt sokat segíthet a döntésben.  Tovább »

A Magyar Telekom már több mint háromezer gyakornokot alkalmazott az évek során, akik közül sokakat alkalmazott a cég.  Tovább »

A 2012-ben német mintára elindult duális szakképzés tudatosan törekszik kiszolgálni a hazai hiányszakmákat, ennek érdekében jelentős támogatással...  Tovább »

Mind a középiskolai felvételi, mind a felsőoktatási felvételi előtt állók számára komoly dilemma, hogy milyen pályára szegődjenek.  Tovább »

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) már a 7.  Tovább »

Természetesen nem jóslásról van szó, a Facebook az összes felhasználója adatlapját elemezve megvizsgálta a rokoni kapcsolatokat és azt, hogy ki...  Tovább »

Melyik szakma illik hozzátok? Íróként vagy informatikusként dolgoztok?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X