Osztatlan tanárszakra jelentkeztek? Akkor részt kell vennetek egy pályaalkalmassági vizsgán. Fontos kérdésekre válaszolunk.  Tovább »

Osztatlan tanárszakra jelentkeztek? Akkor részt kell vennetek egy pályaalkalmassági vizsgán. Fontos kérdésekre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen az alkalmassági vizsga az osztatlan tanárszakokon? Kell-e készülni valamilyen szakirodalomból? Hány perces a vizsga?  Tovább »

Az elmúlt évek statisztikáit bogarászta ki egy szaktanár: igaz, hogy bizonyos tárgyaknál megháromszorozódott a felvett hallgatók száma az osztatlan...  Tovább »

hirdetés

Hányszor kell részt vennetek a pályaalkalmasságin, ha több osztatlan tanárszakra is felvételiztek?  Tovább »

Választhattok-e más tárgyakat, vagy lecserélhetitek-e a szakpár egyik tagját az osztatlan tanárképzésen? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Meddig jelentkezhettek tanári mesterszakra? Hány éves az osztatlan képzés? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

2013 óta újra jelentkezhettek osztatlan tanárszakokra - összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a képzésekről.  Tovább »

Hányszor kell részt vennetek a pályaalkalmasságin, ha több osztatlan tanárszakra is felvételiztek? Miből áll a vizsga?  Tovább »

Az idén 3548-an jelentkeztek osztatlan tanári szakra - megnéztük, milyenek voltak a ponthatárok 2013-ban öt népszerű szakpáron.  Tovább »

Meddig lehet tanári mesterképzésre felvételizni? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Alkalmassági vizsga, motivációs levél, pontvadászat - ez vár azokra, akik 2014-ben osztatlan tanárképzésre felvételiznek.  Tovább »

Pályaalkalmassági vizsga nélkül egy diák sem kerülhet be az egyetemek és főiskolák osztatlan tanárképzéseire.  Tovább »

Már lehet jelentkezni a szeptemberben induló egyetemi, főiskolai szakokra.  Tovább »

Mit kérdeznek a pályaalkalmassági vizsgálaton a tanárjelöltektől? Kell előre készülni, és minden intézményben "le kell vizsgázni"?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X