A Fővárosi Szülők Egyesülete és a Független Diákparlament szerint ezeket az iskola költségvetéséből kellene biztosítani.  Tovább »

„Mit tehetnek a szülők az általánossá vált osztálypénz, óvodai csoportpénz szedése és behajtása ellen? Ne fizessenek!  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Függönykarnis, sámli, zongora, fénymásoló, diavetítő, szőnyeg, ruhaakasztó kampó – ezt mind szülők vitték be az iskolákba, óvodákba.  Tovább »

"Az első szülői értekezletre vastag pénztárcával kell érkezni a szülőknek" - ezt írja hétfői közleményében a Fővárosi Szülők Egyesülete a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Legalább őszinte. Ki lehet ő?  Tovább »

Maszekoló iskolákat, illegális pénzbeszedést, pedagógusnapi ajándékokat emlegető közleményt adott ki hétfőn a Magyarországi Szülők Országos...  Tovább »

Furcsa közleményt tett közzé a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete (MSZOE).  Tovább »

A Fővárosi Szülők Egyesülete a Gyermekekért szerint plusz terhet ró a családokra az osztálypénz szedése, és támogatják, hogy a szülők inkább...  Tovább »

Bár a jogszabály szerint az iskolák nem szedhetnének pénzt a szülőktől, mégis arra kényszerülnek, hogy még a fénymásolópapírt is tőlük kérjék be.  Tovább »

Mi történik, ha nem fizetitek be az osztálypénzt? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Törvénytelen, büntethető gyakorlat az, ha az iskola szerepet vállal az osztálypénz gyűjtésében - mutatott rá Remus...  Tovább »

Előírhatja-e az iskola az osztálypénz befizetését minden szülő számára? Mi történik, ha valaki nem tudja kifizetni az összeget?  Tovább »

Vádemelési javaslattal továbbította a rendőrség az ügyészségnek annak az emődi asszonynak az ügyét, aki elsikkasztotta...  Tovább »

A brit szülők állítása szerint az iskolák évente körülbelül háromezer fontot, vagyis több mint egymillió forintot...  Tovább »

Havi ötszáztól akár tízezer forintig is terjedhet az osztálypénz az egyik szülői szervezet szerint.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X