Milyenek az idei a minimumponthatárok? Milyen szakokon állapítottak meg előzetes ponthatárokat?  Tovább »

Az alap- és osztatlan képzésekre 280 pont alatt nem lehet bekerülni. De mit tehettek, ha nincs ennyi pontotok?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mesterképzésre jelentkeztek, de nem tudjátok, hogyan kaphattok pluszpontokat a felvételin? Minden szabályt az egyetemek határoznak meg? Itt a válasz.  Tovább »

Hány pontot ér a 2018-as felvételin a B2-es és a C1-es nyelvvizsga? Itt van minden pontszámítási információ a nyelvvizsgákról.  Tovább »

hirdetés

Hány pontot szerezhettek a felsőoktatási felvételin, ha ugyanabból az idegen nyelvből emelt szintű érettségit és nyelvvizsgát is tesztek?  Tovább »

2020-tól az egyetemre vagy főiskolára felvételizők nem választhatnak, kötelező lesz legalább egy középfokú nyelvvizsgát tenniük.  Tovább »

Február 15. a jelentkezési határidő, de ha még csak ezután nyelvvizsgázol, akkor sincs minden veszve.  Tovább »

Jár-e többletpont a felsőoktatási felvételin az eszperantóból tett nyelvvizsgáért? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány pont jár a 2017-es felvételin a nyelvvizsgáért?  Tovább »

Hány pontot kaphattok a nyelvvizsgáért a 2016-os felvételin? Mi a helyzet akkor, ha két középfokútok is van? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Ha most esetleg lecsúsztatok a felvételiről vagy már előre készülnétek, mutatjuk, mivel vághattok neki nagyobb eséllyel, több ponttal.  Tovább »

A felsőfokú nyelvvizsgával vagy az emelt szintű érettségivel jártok jobban a felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Még nem késtetek el a nyelvvizsgával, ha szeretnétek érte pluszpontot kapni az idei felvételin.  Tovább »

Hány többletpontot kaphattok nyelvtudásért a felvételin? Meddig kell beküldenetek a bizonyítványt? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Azzal tisztában vagytok, maximum hány pontot lehet szerezni a felvételin - de mi a helyzet, ha ugyanabból a nyelvből van emelt érettségitek és...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X