Több tízezer forintot költenek különórákra a magyar szülők. Drágák a nyelvórák és a korrepetálások is.  Tovább »

„A magyar nyelv tanítása az előző évtizedek erőfeszítéseinek köszönhetően elindult a professzionálódás útján” - mondta Bencze Norbert az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Könnyen találhattok olyan nyelvtanárt vagy tanulópartnert, akivel csiszolhatjátok a beszédkészségeteket, vagy ellenőriztethetitek az írásaitokat -...  Tovább »

A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete (NYESZE) örömmel értesült a Nemzetgazdasági Minisztérium új felnőttképzési...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A nemzetgazdasági tárca szerint nem lehetetlenül el a nyelvi magánoktatás, amennyiben a magántanárok a piaci alapú...  Tovább »

A Nyelvtudásért Egyesület szerint a magántanárok és a kisebb nyelviskolák ellehetetlenítése nem következik a...  Tovább »

Nyelvtanár keresett "bérvizsgázót" tanítványának Békéscsabán - a diák, a bérvizsgázó és a pedagógus 150, 300 és 250...  Tovább »

Alapfokú nyelvvizsgára van szükségetek a diplomához vagy egy új álláshoz? Utánajártunk, mennyibe kerül a nyelvvizsga.  Tovább »

Nyelvvizsgára van szükségetek az egyetem vagy egy új állás miatt?  Tovább »

Magyarország 2011-es európai uniós elnökségére való felkészülés jegyében háromnapos vitaversenyeket rendeznek diákoknak Debrecenben és Kecskeméten.  Tovább »

Csősz Ildikó, az OktaTárs Nyelvstúdió (http://www.oktatars.hu/) vezetője a vele készült interjú 2.  Tovább »

Nemrég még alig ismerte a számítógépet, mostanára az online nyelvtanításban látja a jövőjét. Strackné Galambos Katalin 15 éve szabadúszó nyelvtanár.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X