Ha németből terveztek nyelvvizsgázni, akkor most segítünk egy kicsit.  Tovább »

Több mint 2500 magyar hallgató tanul német egyetemeken, az alapképzésekért EU-s állampolgárként ugyanis nem kell fizetniük.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozta a tegnapi németérettségi feladatsorait és megoldókulcsait az Oktatási Hivatal, most ellenőrizhetitek a válaszaitokat.  Tovább »

Október 24-én reggel a németérettségi kerül sorra, délután belügyi rendészeti ismeretekből, mozgóképkultúra és médiaismeretből, drámából...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Elérhetetlenné vált az Alternatíva Németországnak (AfD) nevű jobboldali német ellenzéki párt egy széles körben felháborodással fogadott...  Tovább »

Előrehozott érettségit tesztek angolból, németből vagy más idegen nyelvből? Mutatjuk, milyen feladatokból áll a középszintű írásbeli.  Tovább »

Jól beszéltek németül, és mesterképzésre jelentkeznétek? Ezzel az ösztöndíjjal Németországban tanulhattok. Mutatjuk a pályázat feltételeit.  Tovább »

Ha németből terveztek nyelvvizsgázni ősszel, akkor most segítünk egy kicsit.  Tovább »

"Sokan azzal csábítják az általános iskolába a gyerekeket, hogy már elsőtől angolt tanulhatnak.  Tovább »

Ha kihasználnátok a nyári szünet utolsó két hetét, akkor itt egy remek lehetőség, amivel gyakorolhattok vagy tanulhattok németül.  Tovább »

Nemsokára megkezdődnek a középszintű szóbeli érettségik: itt találjátok a legfontosabb infókat a feladatokról, a pontozásról és a szabályokról.  Tovább »

Hamarosan megkezdődnek a 2018-as érettségi szezon szóbeli vizsgái. Lássuk, hogy milyen lesz az idei szóbeli vizsga németből.  Tovább »

Még közel sem ért véget az idei érettségi szezon. A héten a fizikaérettségivel folyatódnak a vizsgák. Íme a heti menetrend:  Tovább »

Több tízezren érettségiztek az elmúlt napokban magyarból, matekból, történelemből, angolból és németből - de lássuk, hogy ti meg tudnátok-e oldani...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X