Ha németből terveztek nyelvvizsgázni ősszel, akkor most segítünk egy kicsit.  Tovább »

"Sokan azzal csábítják az általános iskolába a gyerekeket, hogy már elsőtől angolt tanulhatnak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha kihasználnátok a nyári szünet utolsó két hetét, akkor itt egy remek lehetőség, amivel gyakorolhattok vagy tanulhattok németül.  Tovább »

Nemsokára megkezdődnek a középszintű szóbeli érettségik: itt találjátok a legfontosabb infókat a feladatokról, a pontozásról és a szabályokról.  Tovább »

hirdetés

Hamarosan megkezdődnek a 2018-as érettségi szezon szóbeli vizsgái. Lássuk, hogy milyen lesz az idei szóbeli vizsga németből.  Tovább »

Még közel sem ért véget az idei érettségi szezon. A héten a fizikaérettségivel folyatódnak a vizsgák. Íme a heti menetrend:  Tovább »

Több tízezren érettségiztek az elmúlt napokban magyarból, matekból, történelemből, angolból és németből - de lássuk, hogy ti meg tudnátok-e oldani...  Tovább »

Nemcsak a középszintű, hanem az emelt szintű németérettségi megoldását is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű németérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal.  Tovább »

A német nyelvi írásbelikkel zárult az érettségi első hete, viszont sokak számára még nem ért véget ez a vizsgaidőszak, jövő héten az informatikával...  Tovább »

Milyen nyelvtudásra volt szükség a mai emelt szintű németérettségin?  Tovább »

Véget ért a mai németérettségi, ezzel együtt az első hét is a 2018-as érettségi szezonból. Ti mit gondoltok a mai feladatsorról?  Tovább »

Milyen szinten kellett ma vizsgázniuk a diákoknak a németérettségin? Mit foglal magába a követelmény és mit kellett tudni az ötösért?  Tovább »

Véget ért a középszintű németérettségi. Diákok meséltek nekünk arról, milyennek gondolják a feladatsort.  Tovább »

A beszélő hadart, ráadásul a szavak végét is elharapta - ezt mondták az Eduline-nak nyilatkozó diákok a hallott szöveg értését mérő rész...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X