Az európai uniós átlag alatt van a fiatalkori munkanélküliség - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért...  Tovább »

Az OECD-országok körében csak Olaszország és Mexikó áll Magyarország mögött a fiatal diplomások arányát tekintve – derül ki egy nemrégiben...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az OECD-országok közül Magyarországon a legalacsonyabb a diplomások között a munkanélküliség - mondta Palkovics László, a felsőoktatásért felelős...  Tovább »

Ezt az Educatio kiállításon mondta az oktatásért felelős államtitkár.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A munkakeresésnél jelezheted azt is, ha téged vesznek fel, akár az egész fizetésedet átvállalhatja az állam.  Tovább »

A márciustól májusig, azaz a vizsgaidőszakig tartó időszakban több fiatal dolgozott.  Tovább »

Az eltelt negyed évszázad alatt 20 millió lakos hagyta el a régiónkat, köztük számtalan magyarral.  Tovább »

2012-ben még csak hat 17 év alatti közmunkás volt az országban, de az iskolaelhagyást mérséklő programok állami finanszírozásának csökkentése...  Tovább »

A válság leginkább a 25 év alattiakat érte el. Magyarországon 15 százalékra ugrott azoknak az aránya, akik nem dolgoznak, de nem is tanulnak semmit.  Tovább »

A fiatalok közel fele vagy munkanélküli, vagy ha van is munkája, de szegénységben él – írta a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet.  Tovább »

A diplomázás után nem sikerült azonnal elhelyezkednetek, de nem tudjátok, mit kell ilyenkor csinálni? Megmutatjuk.  Tovább »

Magyarországon az egyik legmagasabb a diplomás inaktívak és munkanélküliek aránya, de még így is több eséllyel talál munkát egy diplomás, mint az...  Tovább »

A 15-29 éves korosztály körében a munkanélküliség kétszer akkora, mint a teljes felnőtt lakosságban, minden 7. harminc év alatti munkanélküli.  Tovább »

Angela Merkel német kancellár szerint az Európai Unió "legeslegfontosabb" feladata a fiatalkori munkanélküliség visszaszorítása.  Tovább »

Utolsó szeminárium megvolt, államvizsga megvolt, diplomaosztó megvolt - állás viszont még nincs?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X