Több mint két éve kering a közösségi oldalakon a következő matematikai fejtörő, amelyről már a Daily Mail és az Independent is írt.  Tovább »

Szívesen megoldanátok néhány matektesztet? Mutatunk három egészen izgalmas kvízt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Három matektesztet ajánlunk nektek péntek reggelre - ha szeretnétek felpörögni a hét utolsó munka- és tanítási napjára, itt a lehetőség.  Tovább »

Lássuk, hogy mennek a matematikaérettségi első részében gyakran felbukkanó igaz-hamis feladatok. Hibátlan lesz az összes válasz?  Tovább »

hirdetés

Korábbi évek matematika érettségi feladataiból válogattunk nektek. Ezek a kérdések általában egy-egy pontot érnek.  Tovább »

Előző évek matematikaérettségi feladatsoraiból készítettünk nektek összeállítást.  Tovább »

Egy olyan feladatsorral készültünk nektek, amely sokak mentőöve az érettségin, hiszen 50 százalék eséllyel lehet helyesen válaszolni a kérdésekre.  Tovább »

Jók vagytok matekból? Gyakorolnátok egy picit? Akkor ezzel a teszttel most kideríthetitek, hogy mennyit tudtok. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Vajon meg tudnátok oldani a matekérettségi első részét? Minden kérdésre helyesen tudtok válaszolni? Jól mennek a logaritmusok és a képrejtvények?  Tovább »

Egyszerűnek tűnő matektesztet ajánlunk nektek hétfő estére. A számológépet tegyétek el!  Tovább »

Érdekes kvízre bukkantunk a BuzzFeeden: ezt a matektesztet 12 éves diákoknak állították össze tanárok, de egyik-másik kérdés a felnőtteken is kifog.  Tovább »

Időről időre még mindig feltűnik a közösségi oldalakon a következő matematikai rejtvény. Meg tudjátok oldani?  Tovább »

Érdekes matematikai rejtvényt találtunk: tökéletes feladat vasárnap délutánra.  Tovább »

Májusban bukkant fel ez a rejtvény a Facebookon, és azóta is komoly vitákat szít a közösségi oldalon.  Tovább »

Nem árt egy kis szellemi edzés a szeptemberi tanévkezdés előtt, ezért összeállítottunk egy kvízt, amellyel tesztelhetitek a matektudásotokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X