Mennyit kell fizetni Magyarország legdrágább iskoláiban évente? Mekkora a legnagyobb tandíj? Mutatjuk a három legdrágább iskolát.  Tovább »

A tandíj fejenként kétmillió forintba kerül egy tanévben.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem lesznek tantárgyak, helyette kompetenciaterületeket határoznak meg, a napirendet pedig nem az óra-szünet-csengő háromszögre fűzik majd fel –...  Tovább »

Hatalmas a túljelentkezés az alternatív iskolákban, ám mivel az elsősöket nem lehet felvételiztetni, a szülők egymással versengenek minden...  Tovább »

hirdetés

A svájci bentlakásos iskolák legendásak, mindig is ezekben a méregdrága intézményekben taníttatták gyermekeiket a leggazdagabb európai családok, de...  Tovább »

A KSH adatai szerint 2017-ben csaknem 435 ezer középiskolás diák kezdte meg a tanulmányait nappali tagozaton, ebből kicsivel több mint 100 ezren a...  Tovább »

Nemcsak Nagy-Britannia jövendőbeli uralkodója, György herceg, hanem a szülei által kiválasztott londoni magánintézmény új igazgatója is az első...  Tovább »

Ebben magániskolában értenek a gyerekek motiválásához, az biztos.  Tovább »

Svájc egy hagyományosan független, békés és bizonyos esetekben diszkrét ország, így rengeteg gazdag és hatalommal bíró ember küldi oda tanulni...  Tovább »

Ugyan Donald Trump a beiktatása után beköltözött a Fehér Házba - megcáfolva ezzel a korábbi pletykákat -, családja nem követte őt, az elnök és...  Tovább »

Nagy-Britannia következő miniszterelnöke is lehet, gyerekét mégis átlagos állami iskolába járatta volna, ha a felesége nem szól közbe.  Tovább »

Több magániskolában súlyos szabálytalanságok miatt vizsgálódnak az állami szervek - írja csütörtöki számában a Magyar Idők, amely szerint fiktív...  Tovább »

Van, ahol 4,5 millió forintnak megfelelő tandíjat kell fizetni, máshol 11-13 millió forintért lehet tanulni - a világ legdrágább magániskolái közül...  Tovább »

A nemzeti köznevelésről szóló törvény szerinti finanszírozási rendszer fenntartását kéri a kormánytól az Alapítványi és Magániskolák Egyesülete (AME).  Tovább »

Megérkezett az állami támogatás a magán- és alapítványi iskolák bankszámlájára - közölte a köznevelési államtitkárság.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X