Megkezdődött annak a több mint 45 ezer laptopnak az átadása, amelyet a digitális kompetencia fejlesztését célzó, európai uniós támogatásból...  Tovább »

Még az idén 6,2 milliárd forintos informatikai fejlesztési támogatást kapnak költségvetési forrásból a közép-magyarországi régió oktatási...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Sok egyetemista és főiskolás laptopon, táblagépen, netán okostelefon jegyzetel.  Tovább »

Legalább hetvenezer eszközt - 46 ezer oktatói laptopot és 24 ezer tanulói táblagépet - osztanak majd ki, de jelentős összegeket fordítanak...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Idén kezditek az egyetemet vagy a főiskolát, ezért megvásárolnátok életetek első saját laptopját (amin sem a szülőkkel, sem a testvérekkel nem kell...  Tovább »

A tanuláshoz ma már egyre inkább használt digitális eszközöket is sokan ilyenkor szerzik be.  Tovább »

A felsőoktatás ma már egy komoly befektetés a családnak, amit sajnos egyre kevesebben engedhetnek meg maguknak.  Tovább »

Hat járás lakói kaphatnak informatikai eszközöket.  Tovább »

Lába kélt több laptopnak ls projektornak, egyelőre nincs pénz újra az ország legnagyobb egyetemén.  Tovább »

Magyarországra is megérkezett 1-2 éve a Black Friday, amikor is az adventi időszakot megelőz egyik pénteken rengeteg boltban tartanak komoly...  Tovább »

Tízezer font, azaz több mint 3,5 millió forint – ennyit adna több brit egyetem a legjobban teljesítő diákoknak, ha...  Tovább »

Többe került az iskolakezdés idén, mint 2011-ben – igaz, nem a tankönyvek, hanem az egyéb iskolai...  Tovább »

Laptop helyett írógéppel érkezett egy hallgató az egyetemi előadásra, egyik csoporttársa felvételt is készített a...  Tovább »

600 ezer dolláros, vagyis 120 millió forintos büntetést kell fizetnie annak a philadelphiai iskolának, amelynek...  Tovább »

Úgy tűnik, egymásra kontráznak a brit egyetemek: a legjobban teljesítő hallgatóknak laptopot és milliós ösztöndíjat...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X