Keresztféléves felvételire jelentkeznétek? Mutatjuk, hol találjátok a meghirdetett szakokat.  Tovább »

Hamarosan lejár a keresztféléves felvételi dokumentumpótlási, illetve sorrendmódosítási határideje.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

November 20-án véget ért a keresztféléves jelentkezési és hitelesítési időszak, ezzel egy időben megindult a beérkezett adatok rögzítése és...  Tovább »

Szeretnétek egyetemen vagy főiskolán tanulni, de nem úgy sikerült az érettségi, ahogyan szerettétek volna, ezért nem éritek el a minimumponthatárt?  Tovább »

hirdetés

Megnéztük, hogy melyek a legnépszerűbb mesterképzések, és mennyit kell fizetniük azoknak, akik az idei keresztféléves felvételin csak önköltséges...  Tovább »

Fontos információk a keresztféléves képzésekről: mennyit kell fizetni, ha több helyet szeretnétek megjelölni?  Tovább »

Elindult a keresztféléves felvételi, de milyenek a pontszámítási szabályok, hogyan kell számolni a felvételi pontokat?  Tovább »

Mintegy öt és fél ezren jelentkeztek a 2017 februárjában induló felsőoktatási keresztféléves képzésekre, közülük a legtöbben állami ösztöndíjas...  Tovább »

Véget ér a keresztféléves felvételi és felpörög az élet a középiskolai felvételi eljárásban.  Tovább »

Több képzést is megszűnik 2017-től, így ezeket utoljára a keresztféléves felvételin választhatjátok. Igaz, nagy választék nincs.  Tovább »

Mikor jelentkezhettek a februárban induló egyetemi, főiskolai képzésekre? Milyen képzéseket választhattok? Itt vannak a legfontosabb információk.  Tovább »

Közel öt és fél ezren jelentkeztek a 2016 februárjában induló keresztféléves képzésekre, a legtöbben állami ösztöndíjas mesterképzéseket jelöltek...  Tovább »

A keresztféléves jelentkezők november 23-ig hitelesíthetik jelentkezéseiket: eddig kell postára adniuk a hitelesítő adatlapot vagy Ügyfélkapun...  Tovább »

Mennyibe kerül a keresztféléves felvételi? Itt vannak a részletek.  Tovább »

Elindult a 2016-os keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárás. A februárban induló képzésekre 2015. november 15-ig lehet jelentkezni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X