Különböző egyetemeken, de már középiskolákban is megjelent az e-sport oktatása - és nem csak külföldön.  Tovább »

Jó lenne, ha lenne olyan "tanárotok", aki bármikor segítene nektek, újra és újra elmagyarázná a feladatokat, segítene a házi megoldásában...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Pitagorasz-tétel, az évszámok és a négyjegyű függvénytáblázat használata mellett számos más dologra is megtanít a középiskola.  Tovább »

Milyen lesz a 2019-es középiskolai felvételi? Milyen szempontok alapján rangsorolják az iskolák a jelentkezőket?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mi alapján döntenek a középiskolák a jelentkezők rangsorolásáról? Mutatjuk a részleteket.  Tovább »

Hány pontot szerezhettek az érettségi írásbeli és szóbeli vizsgáján? Megnéztük, hogy a négy fő tantárgyból maximum hány pontot gyűjthettek.  Tovább »

Már elérhető a Bursa Hungarica pályázati anyaga az önkormányzatok honlapján. Hol lehet pályázni és kik pályázhatnak? Itt a válasz.  Tovább »

Egy hónap múlva ilyenkor már vészesen közel lesz a Bursa Hungarica ösztöndíj leadásának határideje. Hol lehet pályázni és kik pályázhatnak?  Tovább »

Eltitkolhatják-e a szülők az általános iskola elől, ha a gyermekük hat- vagy nyolcosztályos gimnáziumba jelentkezik?  Tovább »

Diákolimpiák, nemzetközi versenyek - elsöprő sikert arattak a magyar diákok a rangos nemzetközi és világversenyeken.  Tovább »

Még csak most kezdődött a suli, de már kifáradtatok? Nehezen veszitek fel az iramot? Magatokra ismertek a következő képekről?  Tovább »

Nem csak az egyetemisták folytathatnak külföldi tanulmányokat, a Rotary Nemzetközi Diákcsere Programban a középiskolások is tanulhatnak más...  Tovább »

Ezt a tíz dolgot garantáltan megtanulja minden középiskolás, és most nem az évszámokra vagy a képletekre gondolunk, hanem a túlélési praktikákra.  Tovább »

Hamarosan több középiskolai büfében kizárólag bankkártyával lehet majd fizetni.  Tovább »

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Oktatási Hivatal meghirdette az OKTV (Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny) főbb szabályait és...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X