Eltitkolhatják-e a szülők az általános iskola elől, ha a gyermekük hat- vagy nyolcosztályos gimnáziumba jelentkezik?  Tovább »

Diákolimpiák, nemzetközi versenyek - elsöprő sikert arattak a magyar diákok a rangos nemzetközi és világversenyeken.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Még csak most kezdődött a suli, de már kifáradtatok? Nehezen veszitek fel az iramot? Magatokra ismertek a következő képekről?  Tovább »

Nem csak az egyetemisták folytathatnak külföldi tanulmányokat, a Rotary Nemzetközi Diákcsere Programban a középiskolások is tanulhatnak más...  Tovább »

hirdetés

Ezt a tíz dolgot garantáltan megtanulja minden középiskolás, és most nem az évszámokra vagy a képletekre gondolunk, hanem a túlélési praktikákra.  Tovább »

Hamarosan több középiskolai büfében kizárólag bankkártyával lehet majd fizetni.  Tovább »

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Oktatási Hivatal meghirdette az OKTV (Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny) főbb szabályait és...  Tovább »

Matematikai igaz-hamis kvízzel edzésben tarthatjátok az agytekervényeiteket, de azt is kipróbálhatjátok, meg tudjátok-e oldani a korábbi érettségi...  Tovább »

Még a tanév sem ért véget, már most úton-útfélen a 2019-es középiskolai felvételire felkészítő tanfolyamokat hirdetik az oktatási centrumok – van...  Tovább »

Nem érzitek majd teljesnek a középiskolai éveiteket, ha néhány dolgot nem tesztek meg, mielőtt megkezdődik az érettségi.  Tovább »

Indul a középiskolákban a rendkívüli felvételi eljárás, itt találjátok azt a keresőt, amellyel megnézhetitek, hol maradtak még férőhelyek.  Tovább »

Különleges felvonulással búcsúztak a Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Középiskolájának és Kollégiumának végzős diákjai.  Tovább »

A magyar diákok leginkább a gyakorlati foglalkozásokat hiányolják az iskolai angolórákról - derül ki az Angloville legfrissebb kutatásából.  Tovább »

A 2016/17-es tanév országos kompetenciamérésének matematikai feladataiból állítottunk össze nektek egy kvízt. A feladatok a 10.  Tovább »

Középiskolásnak állt egy 96 éves mexikói nő, hogy teljesítse álmát: érettségit szerezzen százéves koráig.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X