Hamarosan eltelik az idei tanév első fele, ami azt jelenti, hogy egyre közelebb az érettségi, felvételi és a ballagás.  Tovább »

Az ATV információi szerint egy ceglédi középiskolában van olyan osztály, ahol idén még nem volt matematika- és angolóra, mert nincs tanár.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A középiskola sokaknak hatalmas tapasztalatokat jelent. Olyan képességeket fejlesztenek a diákok ilyenkor, amire sosem gondoltak volna.  Tovább »

A botrányos érettségiről elhíresült Paulay Alapítványi Középiskolát a kormányhivatal bezáratta.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mindenkinek van legaláb begy olyan középiskolai élménye, amire egész életében emlékezni fog.  Tovább »

Több száz millió forintot fordít a Debreceni Egyetem gyakorlóiskoláinak felújítására, karbantartásra idén nyáron.  Tovább »

Vannak olyan dolgok a középiskolában is, amire garantáltan minden diák emlékszik.  Tovább »

A TEDxYouth, Forbes és Highlights of Hungary (2015) által is díjazott, középiskolások pályaorientációját segítő, nagysikerű Így dolgozunk mi...  Tovább »

„A fokozatosság jegyében a gimnáziumi létszámkorlátok bevezetésére először a magánfenntartású intézmények esetében kerülne sor a 2017/2018-as...  Tovább »

"Nagy eséllyel terrorista lesz" és a "nagy eséllyel Guatemalában lesz hajléktalan" címeket osztott ki diákjainak az egyik texasi iskola tanára.  Tovább »

Kiderült, miért lépett fel olyan drasztikusan Balog Zoltán erőforrás-miniszter, aki megvonta a Paulay Alapítványi Középiskolától a jogot, hogy az...  Tovább »

Már csak néhány napig kell iskolába járniuk a végzős gimnazistáknak és szakgimnazistáknak - az érettségi előtt pár nappal mindenhol megtartják a...  Tovább »

Elég rossz a helyzet a Budai Középiskolában.  Tovább »

Már csak pár hét van az érettségiig, de két tétel között lazítanátok egy kicsit?  Tovább »

Csütörtökön és pénteken módosíthatják a tanulók a középfokú felvételi vizsgák eredményei, tapasztalatai vagy egyéb információ alapján...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X