Még a tanév sem ért véget, már most úton-útfélen a 2019-es középiskolai felvételire felkészítő tanfolyamokat hirdetik az oktatási centrumok – van...  Tovább »

Nem érzitek majd teljesnek a középiskolai éveiteket, ha néhány dolgot nem tesztek meg, mielőtt megkezdődik az érettségi.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Indul a középiskolákban a rendkívüli felvételi eljárás, itt találjátok azt a keresőt, amellyel megnézhetitek, hol maradtak még férőhelyek.  Tovább »

Különleges felvonulással búcsúztak a Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Középiskolájának és Kollégiumának végzős diákjai.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A magyar diákok leginkább a gyakorlati foglalkozásokat hiányolják az iskolai angolórákról - derül ki az Angloville legfrissebb kutatásából.  Tovább »

A 2016/17-es tanév országos kompetenciamérésének matematikai feladataiból állítottunk össze nektek egy kvízt. A feladatok a 10.  Tovább »

Középiskolásnak állt egy 96 éves mexikói nő, hogy teljesítse álmát: érettségit szerezzen százéves koráig.  Tovább »

Matematikai igaz-hamis kvízzel gyakorolhattok a közelgő matekérettségire, de azt is kipróbálhatjátok, meg tudjátok-e oldani a korábbi érettségi...  Tovább »

Matematikai igaz-hamis kvízzel gyakorolhattok a közelgő matekérettségire. A kérdéseket az előző évek érettségi feladatsoraiból válogattuk.  Tovább »

Arany János portréja került a XII. kerületi BGSzC Budai Középiskola tűzfalára. Az Arany-emlékévhez kapcsolódó alkotást szerdán adták át.  Tovább »

Mikor tartják a 2017/2018-as tanév országos kompetenciamérését? Minden fontos infót, dátumot megtaláltok a cikkben.  Tovább »

Ma már 220 ezer gyerek jár egyházi fenntartású köznevelési intézménybe, miközben a rendszerváltoztatás előtt mindössze tíz felekezeti - nyolc...  Tovább »

Hamarosan jön a ballagási szezon, májusban a középiskolások, júniusban pedig az általános iskolások ballagási ünnepségeit tartják az iskolák.  Tovább »

Ezzel a kvízzel begyakorolhatják a matematikai érettségi egyik feladattípusát. Különböző évek feladatsoraiból válogattunk.  Tovább »

Az országos kompetenciamérés feladatlapjait idén is kitöltik a 6., 8. és 10. évfolyamosok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X