Ma van a költészet világnapja, ezért több tucat budapesti és vidéki kávézóban idézettel "fizethettek" a kávétokért.  Tovább »

Március 21-én idézettel fizethettek a (szorgalmi időszakban is a túlélést jelentő) kávétokért több tucat budapesti és vidéki kávézóban.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy brit egyetemen túladagolták a koffeint a tesztalanyoknak.  Tovább »

Télen még nehezebb az ébredés, mint nyáron, amikor legalább már a hasadra süt a nap.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Aki szereti a jó kávét, az többnyire csak a jótékony hatásaival érvel, ellenzői már rákkeltőnek is titulálták.  Tovább »

Az egyetemisták legjobb barátját már 33 éve ünnepeljük.  Tovább »

Idén kicsit később érkezett meg a hőség, de még így is elcsípte a vizsgaidőszak hajráját.  Tovább »

A rohamtempóban dolgozó, kevés alvással kreatív munkát végző ember sok mindent kipróbál, hogy frissen tartsa az elméjét, vagy elkerülje az elalvást.  Tovább »

A mérsékelt koffeinfogyasztásnak memóriajavító hatása lehet, és ezt már tudományosan be is bizonyították.  Tovább »

A költészet világnapja lesz holnap, március 21-én, amit idén különleges módon ünnepelhetünk meg.  Tovább »

A beadandók és a ZH-k miatt már a vizsgaidőszak előtt kezdtek rászokni a napi többszöri kávézásra? Ne tegyétek. Hogy miért?  Tovább »

Ha a vizsgaidőszak és az érettségi végéhez közeledve azt veszitek észre, hogy egyre gyorsabban fogy az otthoni kávékészlet, érdemes kipróbálnotok...  Tovább »

Már csak pár nap van az írásbeli érettségiig, de még mindig hatalmas halmokban áll az ágy mellett a tanulnivaló?  Tovább »

Közeledik az érettségi és a vizsgaidőszak, ezért éjjel-nappal tanulnotok kell? Van, aki ilyenkor a kávéra esküszik, más inkább energiaitalt inna.  Tovább »

Aktivizálja az emlékezőképességet a koffein: legalább egy napig segíti az emlékek megőrzését egy amerikai tanulmány...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X