Most diplomáztok, vagy már a kezetekben az oklevél, esetleg csak egy gyakornoki állást vagy diákmunkát kerestek?  Tovább »

Ha most diplomáztok, vagy már a kezetekben az oklevél, esetleg csak egy gyakornoki állást vagy diákmunkát kerestek: van egy ötletünk, ahol könnyedén...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen az átlagbér az oktatásban, a közszférában, az iparban, a közigazgatásban?  Tovább »

Hol érdemes információkat szerezni? a munkaerőpiacról Hogyan alapozhatjátok meg a karriereteket már elsőévesként? Tudjátok a választ? Megmutatjuk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Miért érdemes már végzős egyetemistaként, főiskolásként figyelemmel követni, milyen állásokat hirdetnek meg a vállalatok?  Tovább »

Miért érdemes még egyetemistaként, főiskolásként utánajárni, milyen lehetőségeitek lesznek friss diplomásként? Hol érdemes információkat szerezni?  Tovább »

Nem is gondolnátok, hogy a logisztika mennyire meghatározza a mindennapjaitokat.  Tovább »

A Getting Thing Done, magyarul Intézz el mindent! módszer elsőre nehéznek tűnik.  Tovább »

Biztosan neked is ismerős az az érzés, amikor feladatok ezrei tornyosulnak a fejed felé és alig látsz ki a tennivalók alól.  Tovább »

Jövőre érettségizel, de nem tudod melyik felsőoktatási intézménybe jelentkezz?  Tovább »

A kiválasztási szakemberek általában három személyiségorientált alapkérdés valamelyikével támadnak, ezekre pedig jól fel kell készülni Peggy McKee...  Tovább »

Az erősáramú villamosmérnökök az átlagnál hamarabb találnak munkát és a bérükre sem lehet panasz.  Tovább »

Itt a nyár, de te mégis nyakig úszol a tanulnivalókban a Balaton helyett? Nehezen veszed rá magad, hogy a kötelességeidre koncentrálj?  Tovább »

Úgy érzed, hogy elhagynád az első munkahelyed, de nem tudod hogyan? Elbizonytalanodtál, esetleg megijedtél a változás gondolatától? Ne aggódj!  Tovább »

Sok álláskereső visszatérő problémája, hogy állás jelentkezésükre semmiféle válasz nem érkezik, még egy elutasítás sem.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X