"Az oktatás területén mintha mégis adós lenne - talán önmaga számára is - a tőle megszokott, elvárt professzionális koncepcióval és cselekvéssel" -...  Tovább »

Azt már hivatalosan is elismerik, hogy a jelenlegi oktatási rendszer ártalmas a gyerekeknek - mondta el Gyarmathy Éva pszichológus az ATV műsorában.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Sokan egyetértenek vele, mások megkérdőjelezik azt, amit a magyar iskolarendszerről mond, de az biztos, hogy Vekerdy Tamás pszichológus gondolatai...  Tovább »

"Az egész magyar iskolarendszert áthatja az az abnormális gondolat, hogy a jó tanulóból lesz jól boldoguló ember.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Deliága Éva gyermekpszichológus szerint ha 10 tanítási órát is végig kell ülniük a gyerekeknek, és egyre nagyobb a követelmény, az könnyen...  Tovább »

„Az északi országban a túlzó központosítással szemben a helyi tantervek fejlesztésére, a rendszeres ellenőrzések...  Tovább »

Azoktól az önkormányzatoktól, amelyek eddig fenn tudták tartani az iskoláikat, semmi értelme nem volt elvenni az...  Tovább »

Mióta nyilvánosságra került az Emberi Erőforrások Minisztériumának legfrissebb keretszám-tervezete, a Facebookon...  Tovább »

Közvetlenül az Egyesült Államok után, a 18.  Tovább »

Veszélybe került az afganisztáni lányok iskoláztatásában az elmúlt kilenc évben elért eredmény, mert a kabuli kormány és az adományozó országok nem...  Tovább »

Általános vitára alkalmasnak találta az Országgyűlés oktatási és tudományos bizottsága Magyar Bálint és Sándor Klára szabad demokrata képviselők Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X