Nem fejezték be augusztus végére az iskolafelújításokat, ezért országszerte tucatnyi általános iskolában kellett elhalasztani a tanévnyitót -...  Tovább »

Az Érdi Móra Ferenc Általános Iskola kimaradt a Modern Városok Program iskolafelújítási programjából, és a tankerülethez benyújtott felújítási...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Folytatódik a tanuszoda- és tornaterem-fejlesztés, melynek második ütemében 26 településen épül tanuszoda, illetve 20 településen tornaterem...  Tovább »

Iskolát festeni invitálták a szülőket egy törökbálinti iskolában, ami nem egyedi példa, találtunk oktatási intézményt, ahol függönyök varrására...  Tovább »

hirdetés

Balog Zoltán erőforrás-miniszter szerint két év múlva minden ötödik diák olyan iskolában tanul majd, amelyet néhány éven belül újítottak fel vagy...  Tovább »

A szombathelyi Bercsényi Általános Iskola három termében olyan hideg volt, hogy nagykabátban ültek a diákok.  Tovább »

Végül az iskola vezetői úgy döntöttek, másik terembe költöztetik át a diákokat.  Tovább »

A minőségi szakképzés amellett, hogy felkészíti a tanulókat arra, hogy a felgyorsuló világban is megállják a helyüket, azt is jelenti, hogy a...  Tovább »

Két diákot szállítottak kórházba a csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumból, ahol egy ablak rájuk zuhant.  Tovább »

"A Klebelsberg Központ sajnálattal vette tudomásul, hogy egyesek csúsztatásokkal a csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumban történt tanulói balesetből is...  Tovább »

Rázuhant egy ablak a csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumban két diákra - írja az atv.hu.  Tovább »

Még mindig tíz osztály tanul külső helyszínen a halásztelki iskolások közül.  Tovább »

Az egyházi iskolák arányaihoz képest jóval nagyobb támogatást adnak Balog Zoltánék - derült ki a Klebelsberg ösztöndíjak átadásán.  Tovább »

Erre példa az, ami most Szegeden zajlik 11 iskola felújításával kapcsolatban.  Tovább »

22 ezer új széket kaptak a diákok, a 780 iskola felújítása kétmilliárd forintba került.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X