Debrecenben a hatodik életévüket betöltött gyerekek harmada tölt egy extra évet az óvodában iskolakezdés előtt.  Tovább »

Hamarosan sok ovisnak elkezdődik az iskola, ehhez viszont az iskolába lépéshez szükséges fejlettség elérését tanúsító igazolást ki kell állítani.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egyáltalán nem elég, hogy a gyermek okos, értelmes, és vágyna tanulni.  Tovább »

Attól, hogy egy gyerek tankötelezetté válik, még nem biztos, hogy érett is az iskolakezdésre - írja a Családháló.  Tovább »

hirdetés

Az új köznevelési törvény megváltoztatta a tankötelezettség alsó és felső korhatárát: összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat a...  Tovább »

Húszezerrel több elsős kezdheti meg az általános iskolát szeptembertől a tankötelezettség megváltozott korhatára...  Tovább »

A januártól életbe lépő új szabályok szerint jövőre be kell íratni iskolába azokat a gyerekeket, akik augusztus 31-ig...  Tovább »

Az óvodapedagógusok egyértelmű döntése, hogy a hetedik életév betöltése után a gyermeket be kell íratni az iskolába – mondta Hoffmann Rózsa az m1 Ma...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X