Felsőoktatás Eduline

Ennél menőbb program nem lesz áprilisban: jön a Startup Safary

Elolvasom

Hogy néz ki a világ egyik legnagyobb repülőjegy-keresőjének, a Skyscannernek a budapesti központja? Mit csinál egy adattudós (data scientist), aki a legkeresettebb szakemberek egyike a világon? Hogyan lehet Budapestről nyugati munkakörnyezetben és bérszinttel dolgozni? Jön a Startup Safary: április 20-21-én bemutatkoznak az új technológiára épült sikeres vállalkozások.

Felnőttképzés MTI

Lefárasztja a dolgozókat az okostelefon: te is így érzed?

Elolvasom

Az okostelefonokon az állandó online jelenlét miatt egyre jobban összemosódnak a munka és a magánélet határai, a dolgozó felnőtt magyar internetezők 86 százaléka használ okostelefont, és 78 százalékuk inkább dolgozik szabadidejében is alkalmanként a telefonján, csak munkaidőben is használhassa azt magáncélra - áll az eNet és a Magyar Telekom internetgazdaságról szóló legfrissebb kutatásában, amelyet kedden juttattak el az MTI-hez.

Felnőttképzés Eduline

Egy keresett IT-s szakmában helyezkednél el? Erre készülj

Elolvasom

Több ezer, felhasználói élménnyel foglalkozó szakembert keresnek a hazai cégek, sokan mégsem tudják, mi fán terem egy UX-szakember. Korábbi cikkünkben Kovács Zsuzsa UX-kutatóval beszéltünk arról, pontosan milyen feladatokkal kell megbirkóznia, és milyen végzettséggel lehet hasonló pozíciót megpályázni. Most Fábián Csongorral, az Emarsys UX-dizájnerével és -kutatójával beszélgettünk ezekről.

1
8 9 10 11 12 13 14