szerző:
Eduline

Egy újabb remek app, amivel beszélgetéseket is fordíthatsz, több nyelven is használható, sőt egy kifejezést egyszerre több nyelvre is lefordíthatsz vele és teljesen ingyenes.

A Voice Translator egy olyan alkalmazás ami főleg a beszélgetésekre összpontosít. Felvehetttek kifejezéseket vagy mondatokat, és az alkalmazás lefordítja azokat az általatok választott nyelvre. Megoszthatjátok őket barátokkal vagy letölthetitek őket, hogy később megnézhesd.

Ha valakivel éppen szemben álltok, aki más nyelvet beszél, akkor a telefont segítségével könnyedén beszélgethettek vele. Az alkalmazás a két nyelvet egymás mellé helyezi, hogy mindkét fél tudja, mi is a helyzet. Kiválaszthattok egy kifejezést, és egyszerre több nyelven lefordíthatjátok. Az alkalmazás IOs rendszerre valamint Androidra is letölthető.

4 ingyenes kurzus a világ legjobb egyetemeitől, amit még idén nyáron elvégezhetsz

Nyáron is rengeteg ingyenes kurzus vár a világ legjobb egyetemein. A legjobb az egészben, hogy az elvégzésükhöz még csak ki sem mozdulnod a hűvös szobából. Rendben, ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor a strandon is elvégezheted a képzéseket. Ma például indul az edX-en egy 4 hetes Java programozói tanfolyam teljesen ingyen.