szerző:
Eduline

Ha ti is vezetni tanulnátok, van tippünk, hogyan fejleszthetitek a képességeiteket játékosan és könnyen. Összegyűjtöttünk pár alkalmazást, amellyel könnyebben tanulhattok, és ezt akár utazás közben vagy a buszra várva is megtehetitek.

KRESZ tábla kvíz egy tanuló app. Ezzel a játékkal tesztelhetitek a tudásotokat, vagy elsajátíthatjátok az egyes közúti jelzőtáblák jelentését, és mindezt a telefonotokon. Akár buszon, villamoson vagy metrón is eltölthettek vele egy kis időt, és már is gyorsabban telik az utazás. Hasznos alkalmazás akár tanulóknak és KRESZ-vizsgára készülőknek, vagy akár tapasztalt sofőröknek.

©

Így tanulhatsz KRESZ-t teljesen ingyen, otthonról: teszteket ajánlunk

Ha jogosítványt szeretnél, akkor ezekkel az ingyenes tesztekkel érdemes gyakorolnod.

A KRESZ szituációs kvíz egy másik olyan alkalmazás, melynek segítségével gyakorolhattok a vizsgára vagy felkészülhettek a különböző szituációkra otthon. Ez az alkalmazás több mint 120 képes kérdést tartalmaz, illetve pontozásos rendszeren alapul.

©

A KRESZ tábla kvíz is egy olyan app, amivel fejleszthetitek magatokat, ebben több mint 230 féle tábla és útfestések mellett, választható számú kérdéssor után indul el a gyakorlás.

©

Már jövőre ingyenes lesz az első nyelvvizsga, és jön az ingyen KRESZ-vizsga is

Jövőre ingyenes lehet az első középfokú nyelvvizsga - írta a Magyar Idők minisztériumi forrásra hivatkozva hétfői számában. A kormány az új ifjúsági stratégiában arra tesz javaslatot, hogy az állam magára vállalja az első középfokú nyelvvizsga költségét. Minisztériumi források szerint az intézkedés már a következő évtől hatályos lesz - írta a lap.