Milyen szakokon húzták a legmagasabb ponthatárokat a 2017-es felvételin, és milyen ponthatárokra lehet számítani idén?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Pótfelvételin a legtöbb esetben már csak önköltséges szakot hirdetnek meg, ezért megnéztük, mennyire kell mélyen a zsebbe nyúlni annak, aki a rendes...  Tovább »

Idén megváltozott a hitelesítés határideje a pótfelvételin.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megnéztük, hány százalékát vették fel a jelentkezőknek a legnépszerűbb szakok esetén.  Tovább »

Idén is nagyon sok diák kezdheti meg az első félévét szeptemberben.  Tovább »

A hét legfontosabb oktatási hírei: kiderültek az idei ponthatárok, augusztus 7-ig van lehetőség jelentkezni a 2017-es pótfelvételire.  Tovább »

Miután mindenki megtudta, hogy felvételt nyert-e valamelyik egyetemre, elkezdődhet az újabb jelentkezési időszak: a kollégiumi jelentkezés.  Tovább »

Kiderültek a ponthatárok és sokan sms-t is kaptatok, de felmerülhet a kérdés, hogy a hivatalos értesítés mikor érkezik. Itt van a pontos dátum:  Tovább »

Mikor derül ki, bejutottak-e az egyetemre, főiskolára a pótfelvételizők? Olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

A ponthatárok kihirdetése után elkezdődik a pótfelvételi eljárás is.  Tovább »

Ha kipihented az ünneplést, ideje elkezdeni készülni.  Tovább »

A Debreceni Egyetem (DE) megőrizte helyét a vezető hazai felsőoktatási intézmények között; a felvételizők döntése alapján országosan továbbra is a...  Tovább »

Több mint 6500 új hallgató kezdheti meg tanulmányait 2017 szeptemberétől a Szegedi Tudományegyetemen.  Tovább »

Az államilag finanszírozott orvos-, gyógyszerész- és fogorvosképzés területén a Semmelweis Egyetemre való bejutáshoz kellett a legtöbb pont.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X