Megnéztük, milyen időre van kilátás az év egyik legizgalmasabb napján.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Újabb helyszín derült ki a pontváró bulik sorából. 2017-ben először, Salgótarjánban is lesznek programok.  Tovább »

Békéscsabán is lesz ponthatárváró buli július 26-án, mutatjuk a programokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Jogi képzési területen tanulnátok tovább? Mutatjuk, milyen szakokon húztak előzetes ponthatárokat.  Tovább »

Negyvenegy alap- és osztatlan szakon húztak előzetes, "központi" ponthatárt a 2017-es felvételin - de melyik képzésen kell a legtöbb pont az állami...  Tovább »

Több agrárképzésen az idén is előzetes ponthatárokat húztak - nézzük, melyek ezek az alap- és osztatlan szakok.  Tovább »

Ahogy az előző években, úgy az idei felvételin is a gazdasági szakok taroltak - a gazdálkodási és menedzsment ismét a legnépszerűbb BSc-képzés.  Tovább »

Budapesten és több vidéki egyetemvárosban is koncertekkel várják a 2017-es felvételi ponthatárait. Mutatjuk a programokat.  Tovább »

Milyen ponthatárokra számíthatnak azok a felvételizők, akik állami ösztöndíjasként szeretnének továbbtanulni valamelyik bölcsészettudományi szakon?  Tovább »

Milyen ponthatárok lesznek a három népszerű orvosi-egészségtudományi osztatlan képzésen? Hány pont kell az állami ösztöndíjas férőhelyhez?  Tovább »

A legfrissebb adatok szerint ezek a legnépszerűbb alapképzések az idén felvételizők körében.  Tovább »

Közzétette a Felvi a 2017-es felvételi jelentkezőiről szóló elemzését, amelyből többek között az is kiderül: a legtöbben a közép-magyarországi...  Tovább »

Milyen ponthatárokra számíthatnak ebben az évben azok, akik valamelyik népszerű társadalomtudományi szakra - például politikatudományra...  Tovább »

Melyek a legnépszerűbb egyetemi-főiskolai karok a 2017-es felvételin?  Tovább »

hirdetés