2020-tól csak az felvételizhet egyetemre vagy főiskolára, akinek legalább középfokú nyelvtudása van.  Tovább »

Magabiztosak az eduline idén felvételiző olvasói, többségük arra számít, hogy a jelentkezési lap első helyén megjelölt szakra kerülnek be.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ma este jönnek a 2017-es felvételi ponthatárai: egyetlen szám dönt arról, elkezdhetitek-e a tanulmányaitokat szeptemberben a kiválasztott egyetemen...  Tovább »

Megvan, hány éves a 2017-es felvételi legidősebb és legfiatalabb jelentkezője. Meglepő adatok következnek.  Tovább »

hirdetés

Közzétette a Felvi a 2017-es felvételi jelentkezőiről szóló elemzését, amelyből többek között az is kiderül: a legtöbben a közép-magyarországi...  Tovább »

Honnan kaphattok hivatalos segítséget, ha problémátok van a felvételivel?  Tovább »

Már csak öt hét, és kiderül, kit hova vettek fel - de sok múlik a következő napokon. Ezeket a hibákat ne kövessétek el!  Tovább »

Már hetek (hónapok) óta azon gondolkodtok, vajon sikerül-e bejutni a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára?  Tovább »

Hogyan működik a felsőoktatási felvételin a pontduplázás? Kérelmezni kell, hogy a számotokra kedvezőbb módszer alapján számítsák ki a pontszámotokat?  Tovább »

Mindenképpen szeretnétek elkezdeni az egyetemet vagy főiskolát szeptemberben?  Tovább »

Rengeteg komment érkezett egyik olvasónk véleménycikkéhez. Miről kell(ene) fókuszálnia a biológiaérettséginek?  Tovább »

Július 12-ig változtathatnak az idén egyetemre-főiskolára felvételizők a megadott szakok sorrendjén. Mutatjuk, hogyan tehetik meg ezt.  Tovább »

Pénteken nyilvánosságra hozták a 2017-es felvételi jelentkezési adatait - íme, a tíz legnépszerűbb műszaki alapszak.  Tovább »

Az idén csaknem 106 ezer diák jelentkezett felsőoktatási intézményekbe. Ez nagyjából ötezerrel kevesebb, mint ahányan tavaly jelentkeztek.  Tovább »

Idén felvételiztek, de nem tudjátok, mikortól ellenőrizhetitek az e-felvételibe feltöltött dokumentumokat és azok feldolgozottságát?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X