Esetleg nincs annyi pontotok, hogy bekerüljetek valamelyik alap- vagy osztatlan szakra, de pótfelvételiznétek?  Tovább »

Már csak pár óra van hátra, és nyilvánosságra hozzák a 2018-as felvételi ponthatárokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ma este 8 órakor hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat - az Eduline-on minden fontos infót megtaláltok!  Tovább »

Milyen szerepet játszik a 2018-as felvételi ponthatárainak meghúzásakor az a szaksorrend, amit meghatároztatok a jelentkezéskor?  Tovább »

hirdetés

Melyek a legnépszerűbb alapszakok, egyetemek és főiskolák, illetve karok a 2018-as felvételin? Itt találjátok a listákat.  Tovább »

Szerdán este 8 órakor hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat: idén közel 108 ezren jelentkeztek egyetemekre, főiskolákra.  Tovább »

Elfelejtettétek azt a jelszót, amellyel beléphettek az e-felvételi felületére? Mutatjuk, mit kell tenni.  Tovább »

Kell-e újabb hitelesítő adatlapot beküldenetek, ha változtattok a szakok sorrendjén vagy új dokumentumot töltötök fel az e-felvételibe?  Tovább »

Mit kell tennetek, ha felszólítást kaptok hiánypótlásra a felvételin? Összefoglaltuk.  Tovább »

Ezekben a napokban valószínűleg minden felvételiző újra átszámolja a pontjait - de mennyit érnek a középiskolai jegyek?  Tovább »

Mikor nem érdemes sorrendet módosítani, hogyan lehet törölni a megjelölt képzéseket, és mire kell mindenképpen figyelni?  Tovább »

Negyvenegy alap- és osztatlan szakon húztak előzetes, "központi" ponthatárt a 2018-as felvételin - de melyik képzésen kell a legtöbb pont az állami...  Tovább »

Hamarosan kiderülnek az idei év felvételi ponthatárai is, azonban egy fontos kérdést még fel kell tenni: mitől függ, alacsony vagy magas lesz-e a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X