Szerda éjfélkor lejárt a keresztféléves felvételi jelentkezési határideje, de a felvételizőknek még van egy fontos teendőjük: hitelesíteniük kell az...  Tovább »

Pár év kihagyás után, munka mellett szeretnétek folytatni a tanulást?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Jövőre jelentkeztek egyetemre vagy főiskolára, ezért már most szeretnétek tisztában lenni a legfontosabb felsőoktatási fogalmakkal?  Tovább »

Újra kell vizsgázniuk azoknak a felvételizőknek, akik még a régi rendszerben érettségiztek, de most olyan szakra jelentkeznének, ahová csak emelt...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kapnak-e többletpontot azok a felvételizők, akiknek a szülei alacsony iskolai végzettségűek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány pontot szerezhettek a felsőoktatási felvételin, ha ugyanabból az idegen nyelvből emelt szintű érettségit és nyelvvizsgát is tesztek?  Tovább »

Milyenek lesznek a minimumponthatárok a 2018-as felsőoktatási felvételin?  Tovább »

Nem változnak a felsőoktatási felvételi pontszámítási szabályai 2018-ban - legalábbis ez derül ki a felvételi rendeletből.  Tovább »

2020-tól csak az felvételizhet egyetemre vagy főiskolára, akinek legalább középfokú nyelvtudása van.  Tovább »

Magabiztosak az eduline idén felvételiző olvasói, többségük arra számít, hogy a jelentkezési lap első helyén megjelölt szakra kerülnek be.  Tovább »

Ma este jönnek a 2017-es felvételi ponthatárai: egyetlen szám dönt arról, elkezdhetitek-e a tanulmányaitokat szeptemberben a kiválasztott egyetemen...  Tovább »

Megvan, hány éves a 2017-es felvételi legidősebb és legfiatalabb jelentkezője. Meglepő adatok következnek.  Tovább »

Közzétette a Felvi a 2017-es felvételi jelentkezőiről szóló elemzését, amelyből többek között az is kiderül: a legtöbben a közép-magyarországi...  Tovább »

Honnan kaphattok hivatalos segítséget, ha problémátok van a felvételivel?  Tovább »

Már csak öt hét, és kiderül, kit hova vettek fel - de sok múlik a következő napokon. Ezeket a hibákat ne kövessétek el!  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X