Közzétette a közép- és emelt szintű olaszérettségi javítókulcsát az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Van jó néhány olyan szak, amelyen kötelező egy vagy két tárgyból emelt szintű vizsgát tenni, ezekből számolják ugyanis a felvételi pontokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen részekből áll a szóbeli olaszérettségi? Itt találjátok a legfontosabb infókat.  Tovább »

Ilyen volt a mai olaszérettségi, most megnézhetitek, hogy milyen feladatokat kaptak a mai középszinten a vizsgázó diákok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Most megnézhetitek, hogy milyen feladatokat kaptak a mai középszintű olaszérettségin a vizsgázó diákok.  Tovább »

Véget ért a mai olaszérettségi is, ezekkel a feladatokkal kellett a mai vizsgán megküzdeni a diákoknak. Ilyen volt a szövegértési feladatsor.  Tovább »

Ma reggel az olaszérettségivel zárul az idei szezon. A diákok négy szöveget kaptak az írásbeli első, szövegértési feladatsorában.  Tovább »

Itt találjátok az emelt szintű érettségik szóbeli tételcímeit.  Tovább »

Mikor lesznek az érettségi szóbeli vizsgái? Mettől meddig tartják a középszintű és az emelt szintű szóbeliket? Utánajártunk.  Tovább »

Mennyi időtök lesz a feladatok megoldásra? Milyen témákat kaphattok és hogyan pontozzák az írásbeli vizsgát?  Tovább »

Bár az idei érettségi szezon még közel sem ért véget, a legtöbb diákot érintő írásbelik befejeződtek a múlt héten.  Tovább »

A teljesítményeteket százalékban és osztályzatban minősítik az érettségin.  Tovább »

Melyek a leggyakoribb hibák az írásbeli történelemérettségin? Kiss Jánost, a Studium Generale történelemszekció-vezetőjét a típushibákról kérdeztük.  Tovább »

Esszéfeladatokat is meg kell majd oldanotok a töriérettségin - ehhez kaptok most hasznos tanácsokat Kiss Jánostól, a Studium Generale...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X