Milyen eredményt kell elérni az emelt szintű érettségin ahhoz, hogy az egyetemi-főiskolai felvételin többletpontot kapjatok érte?  Tovább »

Összegyűjtöttünk négy fontos dolgot, amit érdemes átgondolni, mielőtt érettségire jelentkeztek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hol nézhetitek meg, kötelező-e a kiválasztott alap- vagy osztatlan szakon az emelt szintű érettségi?  Tovább »

Mutatjuk, milyen feladatok várnak rátok a 2018-as felvételi jelentkezési határideje után.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az alap- és osztatlan képzésekre 280 pont alatt nem lehet bekerülni. De mit tehettek, ha nincs ennyi pontotok?  Tovább »

Milyen eredményt kell elérni az emelt szintű érettségin ahhoz, hogy az egyetemi-főiskolai felvételin többletpontot kapjatok érte?  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az emelt szintű fizikaérettségi szóbeli témaköreit az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az emelt szintű szóbeli kémiaérettségi A és C feladatainak témaköreit az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Február közepéig jelentkezhettek a 2018-as érettségire, addig kell dönteni arról is, vállaljátok-e az emelt szintű érettségit.  Tovább »

2018-ban is nehéz dolguk lesz azoknak a diákoknak, akik általános orvosi, fogorvosi, gyógyszerészeti vagy éppen állatorvosi képzésre szeretnének...  Tovább »

Várhatóan február közepéig lehet jelentkezni a 2018-as érettségire - de milyen tantárgyak közül választhatnak azok, akik emelt szinten vizsgáznának?  Tovább »

Mennyit kell fizetniük a 2018-as érettségiért azoknak, akik már korábban befejezték a középiskolát, de az egyetemi-főiskolai felvételi miatt egy...  Tovább »

2018-ban fogtok felvételizni, de még nem választottatok szakot?  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a kormányzati oldalon azt a dokumentumot, amelyből kiderül, milyen alap- és osztatlan szakokhoz kell majd emelt szintű...  Tovább »

Újra kell vizsgázniuk azoknak a felvételizőknek, akik még a régi rendszerben érettségiztek, de most olyan szakra jelentkeznének, ahová csak emelt...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X