A felsőoktatási helyettes államtitkárság megbízására készült egy modellszámítás az Oktatási Hivatalban arról, hogy mi várható 2020-tól, amikor a...  Tovább »

Minden bölcsészettudományi és társadalomtudományi szakhoz kötelező egy emelt szintű érettségi a 2019-es felvételin is.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen szakokon lesz kötelező az emelt szintű érettségi a 2019-es felvételin? Itt megnézhetitek a képzések teljes listáját.  Tovább »

Két év múlva csak azok kerülhetnek be egyetemre vagy főiskolára, akiknek van legalább egy középfokú nyelvvizsgájuk - több tízezren csúszhatnak le a...  Tovább »

hirdetés

Emelt szintű érettségivel szeretnétek előnyhöz jutni a felsőoktatási felvételin? Vigyázat: nem mindig jár többletpont a nehezebb vizsgáért.  Tovább »

A 2020-as felvételi szigorról is beszéltek a képviselők a hétfői kérdések alatt a parlamentben - úgy tűnik, a kormány még mindig ragaszkodik a...  Tovább »

Milyen szakokhoz kell két emelt szintű érettségi a 2018-as felvételin? Itt a lista.  Tovább »

Közzétette a közép- és emelt szintű olaszérettségi javítókulcsát az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Van jó néhány olyan szak, amelyen kötelező egy vagy két tárgyból emelt szintű vizsgát tenni, ezekből számolják ugyanis a felvételi pontokat.  Tovább »

Milyen részekből áll a szóbeli olaszérettségi? Itt találjátok a legfontosabb infókat.  Tovább »

Ilyen volt a mai olaszérettségi, most megnézhetitek, hogy milyen feladatokat kaptak a mai középszinten a vizsgázó diákok.  Tovább »

Most megnézhetitek, hogy milyen feladatokat kaptak a mai középszintű olaszérettségin a vizsgázó diákok.  Tovább »

Véget ért a mai olaszérettségi is, ezekkel a feladatokkal kellett a mai vizsgán megküzdeni a diákoknak. Ilyen volt a szövegértési feladatsor.  Tovább »

Ma reggel az olaszérettségivel zárul az idei szezon. A diákok négy szöveget kaptak az írásbeli első, szövegértési feladatsorában.  Tovább »

Itt találjátok az emelt szintű érettségik szóbeli tételcímeit.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X