"Az, hogy délután 4-ig bent legyenek az iskolában, Michael Ende Momo című regényét juttatja az eszembe, az abban szereplő időtolvajokat, akik az...  Tovább »

Nem minden évfolyamon lesz kötelező az egész napos iskola, jön a kötelező középiskolai felvételi, átalakulhat a tanítási szünetek rendje - az elmúlt...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Érdemes lehet a délután négyig tartó tanítást évfolyamonként differenciáltan kezelni - többek között ezt tartalmazza az új Nemzeti alaptanterv (NAT)...  Tovább »

Többek között erről is beszélt az oktatási államtitkár egy konferencián.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az alsó tagozatos iskolások esetében sincs napirenden a házi feladat kivezetése - értesült a Magyar Idők.  Tovább »

Rétvári Bence elmondása szerint már szeptembertől csökkenhet a diákok terhelése.  Tovább »

A Magyarországi Szülők Országos Egyesülete arra biztatja a kistelepülések élő szülőket, hogy összefogva újranyittathatják a Klikkel az iskolákat.  Tovább »

Az oktatás átalakításáról döntött hétvégi ülésén az osztrák kormány.  Tovább »

A köznevelési intézmények állami fenntartásba vételét és a pedagógus életpályamodell elindítását emelte ki legnagyobb változásként az elmúlt négy év...  Tovább »

A tapasztalatok szerint az országban növekszik azon gyerekek száma, akik igénybe veszik az általános iskolákban a tavaly szeptemberben bevezetett...  Tovább »

"Reméljük, a rettenetes próbaidőszak után átalakul a rendszer, és a szülők és diákok szabadon dönthetnek majd, mikor...  Tovább »

Beváltották a reményeket a délutáni foglalkozások, amelyekre egyre többen jelentkeznek az általános iskolákban –...  Tovább »

Beváltották a reményeket a délutáni foglalkozások, amelyekre egyre többen jelentkeznek az általános iskolákban -...  Tovább »

Pest megye után Hajdú-Biharban kapott a legtöbb felsős diák felmentést a kötelező napközi alól - írja a dehir.hu.  Tovább »

Pokorni Zoltán szerint az államosítás egy eszköz, amit ő maga is kritikusan szemlél, de az nem azonos a fekete...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X