Többek között erről is beszélt az oktatási államtitkár egy konferencián.  Tovább »

Az alsó tagozatos iskolások esetében sincs napirenden a házi feladat kivezetése - értesült a Magyar Idők.  Tovább »

Rétvári Bence elmondása szerint már szeptembertől csökkenhet a diákok terhelése.  Tovább »

A Magyarországi Szülők Országos Egyesülete arra biztatja a kistelepülések élő szülőket, hogy összefogva újranyittathatják a Klikkel az iskolákat.  Tovább »

hirdetés

Az oktatás átalakításáról döntött hétvégi ülésén az osztrák kormány.  Tovább »

A köznevelési intézmények állami fenntartásba vételét és a pedagógus életpályamodell elindítását emelte ki legnagyobb változásként az elmúlt négy év...  Tovább »

A tapasztalatok szerint az országban növekszik azon gyerekek száma, akik igénybe veszik az általános iskolákban a tavaly szeptemberben bevezetett...  Tovább »

"Reméljük, a rettenetes próbaidőszak után átalakul a rendszer, és a szülők és diákok szabadon dönthetnek majd, mikor...  Tovább »

Beváltották a reményeket a délutáni foglalkozások, amelyekre egyre többen jelentkeznek az általános iskolákban –...  Tovább »

Beváltották a reményeket a délutáni foglalkozások, amelyekre egyre többen jelentkeznek az általános iskolákban -...  Tovább »

Pest megye után Hajdú-Biharban kapott a legtöbb felsős diák felmentést a kötelező napközi alól - írja a dehir.hu.  Tovább »

Pokorni Zoltán szerint az államosítás egy eszköz, amit ő maga is kritikusan szemlél, de az nem azonos a fekete...  Tovább »

Hoffmann Rózsa köznevelésért felelős államtitkár szerint országszerte nő az igény az általános iskolákban szervezett...  Tovább »

Felső tagozaton a hét minden napjára a diákok 57 százaléka, alsó tagozaton 17 százaléka kért felmentést a délután 16...  Tovább »

„A közéletünk eldurvult, és a médiaviszonyok néha nem felelnek meg a hagyományos értékeken alapuló erkölcsi...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X